Jump to content
IGNORED

House MD

jms_uk

Recommended Posts

Posted

Sto ovi iz ekipe koja radi seriju umeju da odaberu ribe da im glume u seriji, to je strasno :drool: Inace, super epizoda!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sludge Factory

251

• Milosh76

172

• freakns

76

• gervasius twinkleminkleson

57

Posted
Sto ovi iz ekipe koja radi seriju umeju da odaberu ribe da im glume u seriji, to je strasno :drool: Inace, super epizoda!
Ma nije u pitanju odabir no sminka. I sve to da bi matori jarac rekao she's hoT!Dobra epizodaica. Chejs na kraju :D
Posted

konacno se pomalo vracaju na stare staze... sada jos da se vrati 13 a da zadrze ovu ribu, pa da se malo i ameri bore za prava gej populacije... a mi prosecno napaljeni Srbi da uzivamo :D

Posted
Od ponedeljka 25.10. televizija Avala počinje emitovanje šeste sezone serije Doktor Haus.
Posted

Ej, ne mogu da pohvatam, pratim na četiri različita kanala - napokon sam prevazišao sopstvenu hipohondriju - kako je dospeo u Lazu?

Posted

Halucionirao je ko lud i kad je konacno skapirao sta se desava shvatio je da je vrag odneo salu.

Posted
Halucionirao je ko lud i kad je konacno skapirao sta se desava shvatio je da je vrag odneo salu.
Od onog vajkodina ili šta?
Posted

E to je vec malo komplikovano... moglo bi se reci da mu se skupilo al jeste vajkodin sve pogurao. Gledaj bre redom mnogo je bolje, mnogo su fore dublje.

Posted

Jebiga, ne mogu, nemam ja kapacitet za to - imam usb modem, 5 GB mesečno, a nemam ni vremena. Mislio sam da ga je onaj pandur strpao tu. Hvala u sv.sl.