Eleniko Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 bem ti onog što mu se na ovoj temi ne pominje ime - ONOG otkako sam otvorio jutros oči jede mi se starinski gumeni beli hleb natopljen tomy majonezom pa odozgo bogato parizer to nisam jeo ima 30 godina najmanje a vrv i više sad kad bi probao u uslovima ovolikog krejving bila bi trenutka navlakuša posle bi morao da idem na detoks kod baba rade mesecima da skupim hrabrost da odem u laboratoriju ipak bolje ne onda
ivy Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 meni se s vremena na vreme jede beli hleb,novosadska salama i jogurt a pre neki dan je mama napravila bas jako dobru pilecu pastetu,bukvalno ista kao kupovna, pa sam je jela sa nekim mojim hlebom i domacim paradajzom jedino je falio beli hleb
Vapad Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Joj vas dvoje... sada se setim doručka koji se mogao kupiti u mesari na zelenoj pijaci u PA, brdo salame/parizera u pola toplog belog leba, sa dobro jutro margarinom ako se sećam dobro, sa pola litre jogurta, koji je verujem bio u kesi, onaj pančevački, evo sada taj miris belog leba i parizera mogu da osetim...ne znam koja je hemija ali to da prodaju u spreju kupio bih
Mel Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Mene je dan posle onog Vuchicevog performansa iz frizidera pozdravio parizer. Otac kupio, zashto, on zna. Ali mislim da se bukvalno ljudima napravio krejving od gledanja onog bizara. 1
ivy Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 ja nikad nisam volela parizer..uvek vise novosadasku salamu jel ima u Beogradu novosadaska salama?
x500 Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 (edited) 22 hours ago, ivy said: ja nikad nisam volela parizer..uvek vise novosadasku salamu jel ima u Beogradu novosadaska salama? Nema Zove se budimska, po Pesti Spoiler Salim se naravno. Nemam pojma, ja susim meso i kobaje tako da nemam pojma cega ima/nema u prodavnicama. Da, topim i cvarke pa imam i domacu mas'. Edited September 19, 2023 by x500
Ras Posted October 9 Posted October 9 (edited) Suze su ti od luka, koji je sigurno ubacio. Da, eksplozija boja, sigurno i ukusa. Poslao mi je i snimke šta je sve nabrao, takođe fantastičan prizor. Mislim da tokom proleća i leta nije bilo pečuraka, ali nije bilo ni kiša. Edited October 9 by Ras 1
zorglub Posted October 12 Posted October 12 Mislim da prvi put u životu krejvujem nešto ljuto. Inače ne volim nikako preljuta jela, šta više popizdim kad tako useru hranu, al' eto. Ako me bude držalo i sutra, skočiću do Kineza ili one korejske prodavnice.
Recommended Posts