August 24, 20204 yr boljeg meda nisam probao, tek sto je nestao a vec patim. svaka cast pcelama na radu, krilca im se pozlatila.
August 24, 20204 yr Posle fake news da isti pomaze protiv kovida, ispraznjeni su rafovi sa istim u supermarketima (u UK)... Brzometni pregled raznih sajtova postavljenih za promociju manuka meda (nije uvek jasno ko ih hostuje) kaze da oni izmedju redova i dalje insinuiraju da "premda ne leci [kovid], moze da pomogne" (bar jedan takav fake news je bio sudski skinut, ali ko ce to sve da pohvata...) A pcele.. pcele su vec skroz zlatne;) Edited August 24, 20204 yr by Indy
October 14, 20204 yr Otvorena Poljska prodavnica u gradu gde zivim.Slaninu svinjsku mast pazarih.Sad jedva cekam da se probudim sutra i przim jaja i slaninu na malo masti.Pa za rucak krompir na masti.
November 12, 20204 yr 2 hours ago, adam said: jagnjeca sarmica u maramici Meni rekli da moze i u obicnim korama za pitu,ako ti je za utehu.A iznutrice imas InsAllah u svakoj hallal mesari.Jedino maramicu ne vidjoh. Krejvujem slaninu,domacu,kais sa ledja sa sve repom,ili od gronika. Edited November 12, 20204 yr by askeladden
November 12, 20204 yr 1 hour ago, askeladden said: Meni rekli da moze i u obicnim korama za pitu,ako ti je za utehu.A iznutrice imas InsAllah u svakoj hallal mesari.Jedino maramicu ne vidjoh. Krejvujem slaninu,domacu,kais sa ledja sa sve repom,ili od gronika. hvala dje cuo i dje ne. moracu koliko sutra da se bacim u potragu za iznutricama. sigurno nije isto s korama al mora da lici. a na lici sam se do sad navikao.
December 1, 20213 yr Author On 18.3.2008. at 17:00, nisam ja said: kornfleks sa frapeom od banana i kupina 🙏 na 🛹
February 7, 20223 yr On 12.11.2020. at 18:00, adam said: hvala dje cuo i dje ne. moracu koliko sutra da se bacim u potragu za iznutricama. sigurno nije isto s korama al mora da lici. a na lici sam se do sad navikao. khm, pa jesi probo?
February 7, 20223 yr 8 hours ago, aram said: khm, pa jesi probo? jesam. i nisam bio zadovoljan. moguce da mi recept nije bio odgovarajuci s obzirom da sam gledao po netu pa kombinovao. ispalo nekako kao pita od pihtija al bez belog luka. e, sad, nisam siguran da li je falilo luka i zacina ili maramica dodaje na ukusu a posto je nema, bude neutralnije nego sto bi trebalo. verovatno je ovo drugo...
February 16, 20223 yr On 7.2.2022. at 10:05, adam said: jesam. i nisam bio zadovoljan. moguce da mi recept nije bio odgovarajuci s obzirom da sam gledao po netu pa kombinovao. ispalo nekako kao pita od pihtija al bez belog luka. e, sad, nisam siguran da li je falilo luka i zacina ili maramica dodaje na ukusu a posto je nema, bude neutralnije nego sto bi trebalo. verovatno je ovo drugo... Jesi li bario pluca prvo?
February 16, 20223 yr 4 hours ago, askeladden said: Jesi li bario pluca prvo? jesam, naravno. pa dinstao s lukom. pa u kore pa u rernu. sve redom.