Lancia Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 boljeg meda nisam probao, tek sto je nestao a vec patim. svaka cast pcelama na radu, krilca im se pozlatila.
Indy Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 (edited) Posle fake news da isti pomaze protiv kovida, ispraznjeni su rafovi sa istim u supermarketima (u UK)... Brzometni pregled raznih sajtova postavljenih za promociju manuka meda (nije uvek jasno ko ih hostuje) kaze da oni izmedju redova i dalje insinuiraju da "premda ne leci [kovid], moze da pomogne" (bar jedan takav fake news je bio sudski skinut, ali ko ce to sve da pohvata...) A pcele.. pcele su vec skroz zlatne;) Edited August 24, 2020 by Indy
askeladden Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 Otvorena Poljska prodavnica u gradu gde zivim.Slaninu svinjsku mast pazarih.Sad jedva cekam da se probudim sutra i przim jaja i slaninu na malo masti.Pa za rucak krompir na masti. 1
askeladden Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 (edited) 2 hours ago, adam said: jagnjeca sarmica u maramici Meni rekli da moze i u obicnim korama za pitu,ako ti je za utehu.A iznutrice imas InsAllah u svakoj hallal mesari.Jedino maramicu ne vidjoh. Krejvujem slaninu,domacu,kais sa ledja sa sve repom,ili od gronika. Edited November 12, 2020 by askeladden
adam Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 1 hour ago, askeladden said: Meni rekli da moze i u obicnim korama za pitu,ako ti je za utehu.A iznutrice imas InsAllah u svakoj hallal mesari.Jedino maramicu ne vidjoh. Krejvujem slaninu,domacu,kais sa ledja sa sve repom,ili od gronika. hvala dje cuo i dje ne. moracu koliko sutra da se bacim u potragu za iznutricama. sigurno nije isto s korama al mora da lici. a na lici sam se do sad navikao.
nisam ja Posted December 1, 2021 Author Posted December 1, 2021 On 18.3.2008. at 17:00, nisam ja said: kornfleks sa frapeom od banana i kupina 🙏 na 🛹
aram Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 On 12.11.2020. at 18:00, adam said: hvala dje cuo i dje ne. moracu koliko sutra da se bacim u potragu za iznutricama. sigurno nije isto s korama al mora da lici. a na lici sam se do sad navikao. khm, pa jesi probo?
adam Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 8 hours ago, aram said: khm, pa jesi probo? jesam. i nisam bio zadovoljan. moguce da mi recept nije bio odgovarajuci s obzirom da sam gledao po netu pa kombinovao. ispalo nekako kao pita od pihtija al bez belog luka. e, sad, nisam siguran da li je falilo luka i zacina ili maramica dodaje na ukusu a posto je nema, bude neutralnije nego sto bi trebalo. verovatno je ovo drugo... 1 1
askeladden Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 On 7.2.2022. at 10:05, adam said: jesam. i nisam bio zadovoljan. moguce da mi recept nije bio odgovarajuci s obzirom da sam gledao po netu pa kombinovao. ispalo nekako kao pita od pihtija al bez belog luka. e, sad, nisam siguran da li je falilo luka i zacina ili maramica dodaje na ukusu a posto je nema, bude neutralnije nego sto bi trebalo. verovatno je ovo drugo... Jesi li bario pluca prvo?
adam Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 4 hours ago, askeladden said: Jesi li bario pluca prvo? jesam, naravno. pa dinstao s lukom. pa u kore pa u rernu. sve redom.
munze Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 naleteo na neke slike od letos i sad mi se jede bugaca 1
Recommended Posts