svashtabezneshto Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 ima li negde u beogradu dobrih tulumbi? (sve koje sam kupovala poslednjih par godina, bile su kao uštipak potopljen u šećer, gnjecavo, bezukusno, nikakvo :( )
Frank Pembleton Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 ima li negde u beogradu dobrih tulumbi? (sve koje sam kupovala poslednjih par godina, bile su kao uštipak potopljen u šećer, gnjecavo, bezukusno, nikakvo :( )Ja be naiđoh... ... Shiit has hit the fan...
nisam ja Posted October 26, 2019 Author Posted October 26, 2019 Jel ima po radnjama? Ćulum iz futoga je to pakovao.
nisam ja Posted November 29, 2019 Author Posted November 29, 2019 Nije da krejvujem jer sam baš završio lejt najt mezetlook. Ali ova fotka doziva. Dobar kanal generalno.
pt 2.0 Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Kremić. Onaj u najmanjem pakovanju, al da bude svež i da klizi niz kašičicu. I da jedem onom plastikom koja dolazi uz kremić.
renne Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Marbo je Lay's u Srbiji, )a to je sve Pepsi) tako da možda i bude uskoro u ponudi
darling Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 mirise mi neka gibanica iz komsiluka, umrecu. gibanica je gora od cigare
Recommended Posts