Hippie Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 sinoch mi na ekranu izletelo neko francusko kandirano voche i ja sad samo misim na to i mora makar nesto slicno da nadzem
aram Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 sto ti je covek stoka. imam uvek puno sireva u kuci. trenutno u frizideru gaudu, parmezan, mocarelu, cedar, gorgonzolu, svapski sir i fetu. a meni se jede neki jaci, neki narandzast ovcji, ocu dumrem kolko mi se jede...
Lancia Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 31 minutes ago, aram said: sto ti je covek stoka. imam uvek puno sireva u kuci. trenutno u frizideru gaudu, parmezan, mocarelu, cedar, gorgonzolu, svapski sir i fetu. a meni se jede neki jaci, neki narandzast ovcji, ocu dumrem kolko mi se jede... Mimolette¿
nisam ja Posted March 1, 2018 Author Posted March 1, 2018 ok, sad sam video čiken vings na instagramu. želim. šta mi je činiti?
nisam ja Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 bio sam malo manje radikalan. pa sam jeo neki odličan gulaš tada. krilca odlepršala iz krejvinga. sad krejvujem za rupurutom.
Lancia Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 12 minutes ago, nisam ja said: bio sam malo manje radikalan. pa sam jeo neki odličan gulaš tada. krilca odlepršala iz krejvinga. sad krejvujem za rupurutom. Mladicu, rano si to nesto krenuo sa rupurutom si isao na gastroskopiju ili ti je prepisan odokativno¿
nisam ja Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 zvekne me kiselina from time to time. koga ne? nije li rupurut OTC preparat? ne učitavaj mi boleštine ozbiljne svako malo.
Recommended Posts