Jump to content
IGNORED

Now craving!

nisam ja

Recommended Posts

Posted

ima cokolada s makom. u dm-u mozes da kupis belu s makom, zotter ima razne sezonske cokolade s makom, evo sad su ove, a ja sam prosle godine jela neku s makom i marcipanom, al to nije ono sto zelimo, usta puna mlevenog maka, pa jos da preliva. to su cokolade s makom u zrnu. 

verovatno mleveni mak previse brzo uzegne da bi mogo da se koristi u industriji. 

i za kraj, evo jedne seksi knedle :D

15317952_1317971901580339_90756491754827

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• darling

104

• nisam ja

76

• renne

64

• assück

52

Posted

dosta sugestivno seko, dosta sugestivno  :lolol:

Posted

:lol:

knedla je u oko posmatraca. 

Posted

:lolol:

nego, ja danas pravila rezance sa makom mom sinu, on nama juce napravio borsc, pa danas bas dobro dosli uz to i rezanci... mak prelivao, a bilo i oraja unutra.

nego, nije nam banatjanin rekao jel probao onaj madjarski krem sa makom, obecao i darling dozu, a nismo culi sta bi sa tim... to je licilo na nesto sto bi nam se dopalo, nama opijumskim zavisnicima ;-)

Posted

Jeste. Epilog te priče je iznad mog današnjeg posta.

Posted

Jeste. Epilog te priče je iznad mog današnjeg posta.

eto, nisam ispratila  :)

fala i banacaninu i banatskom zetu, ja bas planirala da narucim jednu dozu (a sada necu, naravno)

Posted

jednom smo po preporuci svraćali u neko mesto u grčkoj na sladoled od kadaifa (običan, ne ovaj iz laba). nije bio loš.

možda bi utisak bio i bolji da pre toga nismo ušli u pogrešnu poslastičarnicu gde nam je zbunjena žena, na moje insistiranje da hoćemo sladoled s kadaifom, stavila po komad-dva kadaifa (onog što rolaju ko sarmu) i rknula preko sladoled.

perfektan bio taj kadaif, perfektan i sladoled, posle toga je sve bilo bledo.

sad krejvujem škembe u saftu i pečene ljute paprike :(

može i sladoled. sa karamelizovanim orasima. posle.

Posted

meni se od juce jede pohovani mozak  a moze i omlet sa mozgom

Posted

meni se od juce jede pohovani mozak  a moze i omlet sa mozgom

ja bih riknula kada bih to pojela, u momentu. :cry:

mislim da je to kombinacija sa ubedljivo najvise holesterola na svetu.

nije da nisam volela kada sam bila mala, ali cak i tada sam pila sodu bikarbonu nakon jela  :)

Posted

mozak sam uglavnom jeo kada se prase peklo, ali ne bih imao ništa protiv tog pohovanog

holesterol iz hrane ne postoji  :fantom:

znachi...samo ga ignorišem?

Posted

znachi...samo ga ignorišem?

ne nego ne postoji...najvise holesterola(70%) stvara tvoj organizam i on se salje da sanira upale,da smiruje i krpi razne uzurpacije u organizmu pa ako se ima problem sa holesterolom(a i to je pitanje sta je problem) na to treba obratiti paznju..i na stres..