darling Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 ima cokolada s makom. u dm-u mozes da kupis belu s makom, zotter ima razne sezonske cokolade s makom, evo sad su ove, a ja sam prosle godine jela neku s makom i marcipanom, al to nije ono sto zelimo, usta puna mlevenog maka, pa jos da preliva. to su cokolade s makom u zrnu. verovatno mleveni mak previse brzo uzegne da bi mogo da se koristi u industriji. i za kraj, evo jedne seksi knedle :D
Haralampije Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 dosta sugestivno seko, dosta sugestivno
nezvanova Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 nego, ja danas pravila rezance sa makom mom sinu, on nama juce napravio borsc, pa danas bas dobro dosli uz to i rezanci... mak prelivao, a bilo i oraja unutra. nego, nije nam banatjanin rekao jel probao onaj madjarski krem sa makom, obecao i darling dozu, a nismo culi sta bi sa tim... to je licilo na nesto sto bi nam se dopalo, nama opijumskim zavisnicima ;-)
nisam ja Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Jeste. Epilog te priče je iznad mog današnjeg posta.
nezvanova Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Jeste. Epilog te priče je iznad mog današnjeg posta. eto, nisam ispratila :) fala i banacaninu i banatskom zetu, ja bas planirala da narucim jednu dozu (a sada necu, naravno)
beyoncé Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 https://www.facebook.com/icelab.me/videos/1504625899607164/ jednom smo po preporuci svraćali u neko mesto u grčkoj na sladoled od kadaifa (običan, ne ovaj iz laba). nije bio loš. možda bi utisak bio i bolji da pre toga nismo ušli u pogrešnu poslastičarnicu gde nam je zbunjena žena, na moje insistiranje da hoćemo sladoled s kadaifom, stavila po komad-dva kadaifa (onog što rolaju ko sarmu) i rknula preko sladoled. perfektan bio taj kadaif, perfektan i sladoled, posle toga je sve bilo bledo. sad krejvujem škembe u saftu i pečene ljute paprike :( može i sladoled. sa karamelizovanim orasima. posle.
ivy Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 meni se od juce jede pohovani mozak a moze i omlet sa mozgom
nezvanova Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 meni se od juce jede pohovani mozak a moze i omlet sa mozgom ja bih riknula kada bih to pojela, u momentu. mislim da je to kombinacija sa ubedljivo najvise holesterola na svetu. nije da nisam volela kada sam bila mala, ali cak i tada sam pila sodu bikarbonu nakon jela :)
Ras Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 mozak sam uglavnom jeo kada se prase peklo, ali ne bih imao ništa protiv tog pohovanog holesterol iz hrane ne postoji znachi...samo ga ignorišem?
ivy Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 znachi...samo ga ignorišem? ne nego ne postoji...najvise holesterola(70%) stvara tvoj organizam i on se salje da sanira upale,da smiruje i krpi razne uzurpacije u organizmu pa ako se ima problem sa holesterolom(a i to je pitanje sta je problem) na to treba obratiti paznju..i na stres..
Recommended Posts