Jump to content
IGNORED

Now craving!

nisam ja

Recommended Posts

Posted

Ajmeeeee.... ja ću ovo da nabavim!

nas zajednicki drugar na fejsu okacio fotku sa tom teglicom (tvoj imenjak). mislim da je on jos u budimpesti, pa ako si dobar sa njim, donece ti, verujem :-)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• darling

104

• nisam ja

76

• renne

64

• assück

52

Posted

jaaaao, fala ti, reko da će da donese! bolji mi je prijatelj nego što sam znao! :D

Posted (edited)

banacanine, prijatelju, ne zaboravi da ga podsetis da je prijatelj mog prijatelja i moj prijatelj :D

Edited by darling
Posted (edited)

Obećajem svečano da ću, čim odem u Mađarsku, obradovati furumaško pučanstvo sa par teglica! Prvo da ja proverim jel taj krem valja čemu, da ne bude posle...

A tebi ću da nabavim, ovako ili onako. Onaj se gest ne zaboravlja :-)

Edited by banatjanin
Posted

ja ću pokažem sliku onom mađaru na limanskoj pa nek donese. 

Posted

Well, stigao mi je makkrem zahvaljujući divnom drugaru...

Međutim, krem nije tako divan, zapravo je teško sranje. Slatka, preslatka masnoća (palmina mast) i mak tek 20%. Ima onaj otužni miris užeglog maka, a i gorči pomalo. Neću da vam donesem. Jbg.

Posted

hvala sto si se zrtvovo za nas. makkrem odlazi u zaborav :)

• 1 month later...
Posted

odveo me link s tajlandskog sladoleda s grckom baklavom na cezar knedle. i vi u novom sadu imate knedle, al vase su dosta skuplje od beogradskih.

Posted (edited)

da. vidi nasu, beogradsku. rat knedlama s makom! :D

al ja toliko ne volim knedle, nikakvo krompir testo, da ni mak ne moze pomoci. ovu sa slike sam probala jedan zalogaj i prosledila dalje. ne zato sto ne valja, nego zato sto ne volim. 

15275705_929688643832469_547547961038680

Edited by darling
Posted

moram priznati da ove laloške bolje izgledaju na slici. kao da su dodali čokoladu i još ponešto. testo na obe izgleda bezveze. najbolje testo pravi moja majka. tanko i mekano. :edip:

i mene će ovo čekati za probu. trenutno sam tasteless testoless.

inače, kako je moguće da mak nije našao neku komercijalnu primenu. da nema neke čokolade sa makom i sl. jel ga kratkotrajnost ubija ili šta?