gospa buba Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Mi smo ove godine pojeli smokve za naredne tri godine, minimum, nikada ovako ludački nije rodila. Lubenicu ni jednu smokava hudini i ja u grchkoj pozderale za 1 zivot :D
darling Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 (edited) tooooooooooooooooo, opet rat vocaaa. trebalo bi da uvedemo, osim licnog ukusa, i novi kriterijum: gadjanje, pa da vidimo ko ce ostati pri svome. :D uvek i dalje i samo breskve! Edited September 13, 2017 by darling
Lancia Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Ovde breskve, spolja gladac, unutra jadac. Zato tamanim belo grozdje, white power!
darling Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 onog trenutka kad breskva udje u hladnjacu, umrla je. septembarske su fenomenalne na pijaci dok ne pocnu da ih skladiste.
gospa buba Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Ovde breskve, spolja gladac, unutra jadac. Zato tamanim belo grozdje, white power! belo grozdje marke sultanija, iz grchke, kilo dnevno ako treba da se zrtvujem. al iz tuske proshle godine bolje, i slatko pekli -_-
Simon Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Сад је вријеме боровница. Зна ли ко направити слатко? Дарлинг?
Lancia Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 belo grozdje marke sultanija, iz grchke, kilo dnevno ako treba da se zrtvujem. al iz tuske proshle godine bolje, i slatko pekli -_- Ne znam marke, ovo ovde neko super ukusno i nema kostice. To neki mutant, ranije tako nesto nije bilo.
gospa buba Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Ne znam marke, ovo ovde neko super ukusno i nema kostice. To neki mutant, ranije tako nesto nije bilo. to je sultanija, sitno zuto bez koske, rajsko chudo
nisam ja Posted September 13, 2017 Author Posted September 13, 2017 To nisan vidijo. Bes koske. To da kupim da podvalim dadilji. Uhićena je neki dan kako mi kvari dete guleći grožđe.
Frank Pembleton Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Čudno to grožđe... Belo vino je od grožđa koje je zeleno, crveno vino je od crnog, ako grožđe nije zeleno, onda je crvenkasto i tako... ....shit has hit the fan...
banatjanin Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 evo nesto za darling ne znam je l' donose ovi nasi pijacari iz madjarske, ajd nek zvirne ajvi ili neko u na limansku ili neku novosadsku, cenim da su najbolje snabdevedene madjarskim proizvodima. ovi moji koji su probali, kazu da je savrseno... a ima varijanta i za mene, sa stevijom :-) (mada, nije bas da je zdravo, vidim da je sa palminim uljem itd... al jebaj ga, jednom se zivi) Ajmeeeee.... ja ću ovo da nabavim!
gospa buba Posted September 13, 2017 Posted September 13, 2017 Ajmeeeee.... ja ću ovo da nabavim! ja sad ziva nisam, moram kolko sutra da overim munze pijacu, tamo je jak madzarski lobi :D
Recommended Posts