April 1, 20178 yr al trebalo mi je malo ipak :D dok se nisam zapitao, a jel mora u frizideru da se drzi
April 17, 20177 yr danima mi se jedu dvobojne oblande sa zivim jajima, ove. i sad bih zabola tri cetri u(z) kafu.
April 17, 20177 yr ma s makom su, bljaksi :D @ buba: ja kad nesto zelim jedinstvom tela i duse, onda zelim i da mi spravi bog hermes pjer licno, dakle, sam je ispeko svezi krckavi vafl, jaja domaca, vanila s madagaskara, cokolada a klase veoma crna i obilna, bez keksa, secera u prahu minimalno, maslac alpski. tako sam nekako zamislila i zelela. a pojescu dakle nikad. cemu i sluzi ova tema... Edited April 17, 20177 yr by darling
June 10, 20177 yr https://www.facebook.com/tastemade/videos/1295668630520301/ ko sto neko napisa u komenterima, ovo bi bilo jos bolje punjeno dinstanom jabukom (i cimetom)
June 10, 20177 yr SVEEEEE posebno sve od brasna, putera, peceno, uvijano, sa secerom, kremom, filom od sira, moze i spanaca. sanjam kroasane, sanjam keksice, cak i krofne koje sto godina nisam jela pocinjem da haluciniram. palacinke sa medom i orasima, palacinke sa nutelom. plazma keks i 'ladno mleko. tost sa puterom i marmeladom, i bela kafa pride. bela kifla na koju mazem puter i jedem uz solju kakaa. gibanica, kiflice, pite razne, kolaci, torte. ukratko, krejvujem sve sto trenutno ne smem da jedem. o tempora, o mores! sto bi rekla jedna internet poznananica: BOZE, ZASTO SI ME NAPRAVIO TAKO ZELJNU SVEGA?!
June 11, 20177 yr ako si kupio, onda si na pogresnom topiku. idi na nau iting. ovo je mesto za frustrirane i nerealizovane :D