March 6, 20169 yr Rahmetli vok tu vok il se opet negde otvorise? Preporucio bih ti Asia food al sam nudle do sad uzimao samo kao prilog glavnom jelu. Edited March 6, 20169 yr by katamaran
March 6, 20169 yr nije se otvorio nego imam krejving. nikad necu zaboraviti taj sajgon sos od mnostva bibera i pregrsti belog luka :( fala na preporuci, al sto sam probala po beogradu azijsko, sve mi je bzvz.
May 5, 20168 yr takve ima kod mog ćaće u vikendici, stignu u junu, kad zagrizeš a ono sve pukne kako je lepa, sočna, zrela, aaaaaaaaaaaaaaaaaa!
May 5, 20168 yr takve ima kod mog ćaće u vikendici, stignu u junu, kad zagrizeš a ono sve pukne kako je lepa, sočna, zrela, aaaaaaaaaaaaaaaaaa! :( pu
May 5, 20168 yr sta, zar na tom ostrvlju ne rastu tresnje? ed: meni zet juce salje slike iz grcke na fezbuk, dve tresnje vec zrele, osam jos nije. svaki par stize sa nedelju-dve dana razmaka Edited May 5, 20168 yr by aram
May 5, 20168 yr poslaću ti malo ko kums bananice :D nastavice kisa da pada, pa ce biti djokica od tresanja :dodola: sta, zar na tom ostrvlju ne rastu tresnje? ed: meni zet juce salje slike iz grcke na fezbuk, dve tresnje vec zrele, osam jos nije. svaki par stize sa nedelju-dve dana razmaka i ti sad, ja sam mislio da si mi prijatelj bas ce u ovoj pustinji da raste. a kad dodju minimum 13 evra. Edited May 5, 20168 yr by Majo