katamaran Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Ja cajniz uglavom uvek krejving Posebno kiselo ljutu supu
darling Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 ne volim cajniz. ovo je vok tu vok. sa sajgon sosom :(
katamaran Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Rahmetli vok tu vok il se opet negde otvorise? Preporucio bih ti Asia food al sam nudle do sad uzimao samo kao prilog glavnom jelu. Edited March 6, 2016 by katamaran
darling Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 nije se otvorio nego imam krejving. nikad necu zaboraviti taj sajgon sos od mnostva bibera i pregrsti belog luka :( fala na preporuci, al sto sam probala po beogradu azijsko, sve mi je bzvz.
ordi Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 takve ima kod mog ćaće u vikendici, stignu u junu, kad zagrizeš a ono sve pukne kako je lepa, sočna, zrela, aaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Lancia Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 takve ima kod mog ćaće u vikendici, stignu u junu, kad zagrizeš a ono sve pukne kako je lepa, sočna, zrela, aaaaaaaaaaaaaaaaaa! :( pu
aram Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) sta, zar na tom ostrvlju ne rastu tresnje? ed: meni zet juce salje slike iz grcke na fezbuk, dve tresnje vec zrele, osam jos nije. svaki par stize sa nedelju-dve dana razmaka Edited May 5, 2016 by aram
Lancia Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) poslaću ti malo ko kums bananice :D nastavice kisa da pada, pa ce biti djokica od tresanja :dodola: sta, zar na tom ostrvlju ne rastu tresnje? ed: meni zet juce salje slike iz grcke na fezbuk, dve tresnje vec zrele, osam jos nije. svaki par stize sa nedelju-dve dana razmaka i ti sad, ja sam mislio da si mi prijatelj bas ce u ovoj pustinji da raste. a kad dodju minimum 13 evra. Edited May 5, 2016 by Majo
Recommended Posts