November 8, 201113 yr sta bre?cemu to sluzi?dizvineš uzmeš jaje, istrljaš prste, i skineš miris blika i ribe
November 9, 201113 yr dizvineš uzmeš jaje, istrljaš prste, i skineš miris blika i ribede to ima??? Edited November 9, 201113 yr by assück
November 9, 201113 yr ama ozbiljno. Kad seckaš beli luk (ili ribu) i protrljaš ruke o sudoperu nestane šmek od kojeg cvikaju vampiri. E sad, jes malo zeznuto žvaknuti čelik al..To joje što renne zna da postoji je oki za ruke, ja sam pitala kako da ne dunem i vatru sunem i da im ne srušim kuću posle bluka. Rek'o mi kuvar da pojedem šargarepu i to radi!!! Ali, znaš šta, sad volem što si počeo ovu priču kako se ti trljaš o sudoperu Sada sve znam na ovu temu, jeeeaH!
November 9, 201113 yr posle bluka se ruke istrljaju limunom i rešena stvara za dah već ne bih znala...sačekaj dovoljno dugo pre kontakta sa drugim bićima i negde sam čitala da se pije mleko jer taj miris dugo dolazi iz želudca,sa ustima nema veze..ili da sažvaćeš peršuna..
November 9, 201113 yr beli luk, za razliku od crnog, ne izlazi samo iz zeluca nego i kroz pore. tako da tu nema mnogo pomoci
November 9, 201113 yr mozda da se istrljas persunom i prelijes limunovim sokom, i dodas malo hcmulja za svaki slucaj?