renne Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jes, postoji i ono metalno jaje za trljanje ruku
Frank Pembleton Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jes, postoji i ono metalno jaje za trljanje rukusta bre?cemu to sluzi?
renne Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 sta bre?cemu to sluzi?dizvineš uzmeš jaje, istrljaš prste, i skineš miris blika i ribe
assück Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 (edited) dizvineš uzmeš jaje, istrljaš prste, i skineš miris blika i ribede to ima??? Edited November 9, 2011 by assück
uliks Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ama ozbiljno. Kad seckaš beli luk (ili ribu) i protrljaš ruke o sudoperu nestane šmek od kojeg cvikaju vampiri. E sad, jes malo zeznuto žvaknuti čelik al..To joje što renne zna da postoji je oki za ruke, ja sam pitala kako da ne dunem i vatru sunem i da im ne srušim kuću posle bluka. Rek'o mi kuvar da pojedem šargarepu i to radi!!! Ali, znaš šta, sad volem što si počeo ovu priču kako se ti trljaš o sudoperu Sada sve znam na ovu temu, jeeeaH!
renne Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 de to ima???ima u boljeopremljeni prodavnicamavideo sam preko telešopova
ivy Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 posle bluka se ruke istrljaju limunom i rešena stvara za dah već ne bih znala...sačekaj dovoljno dugo pre kontakta sa drugim bićima i negde sam čitala da se pije mleko jer taj miris dugo dolazi iz želudca,sa ustima nema veze..ili da sažvaćeš peršuna..
assück Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 beli luk, za razliku od crnog, ne izlazi samo iz zeluca nego i kroz pore. tako da tu nema mnogo pomoci
betty Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 mozda da se istrljas persunom i prelijes limunovim sokom, i dodas malo hcmulja za svaki slucaj?
Frank Pembleton Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Auuu voda mi ciri niz bradu ja bi sve ovo sad odma... ">
Recommended Posts