nisam ja Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Njoke sa 234 vrste sira i pržena slanina, zaboravio san marku, ona tanko sečena što se zatalasa na vrelom ulju. tatatalk
MayDay Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 jedu mi se cvarci. oni zlatiborac half way through duvan cvarci. ako me bude drzalo do sutra ici cu u mesaru da ih sama istopim. i u apoteku da kupim gazu da ih cedim da budu kako treba. :(
Kelt Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 doboš torta. Pojeo danas parče i sad mi se jede još.Bar da mi je rođendan uskoro pa da se nadam...
Razzmatazz Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ceo dan mi se jedu lignje kao da mi život od toga zavisi. Plus tepsija ili dve krempita posle toga.
uliks Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Čeznula i utolila čežnju za blukom. Hitno potreban ultra efikasan protivotrov i povratak miomirisnom dahu Neko Ko Zna?
*edited by mod Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Probaj sa pranjem zuba i zvakanjem nane.
Kelt Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ama ozbiljno. Kad seckaš beli luk (ili ribu) i protrljaš ruke o sudoperu nestane šmek od kojeg cvikaju vampiri. E sad, jes malo zeznuto žvaknuti čelik al..
Recommended Posts