October 7, 201113 yr što mi napravi zazubice? imam te plehove. 1 jaje - 1 kora. pravila sam je samo jednom pre desetak godina. jaje za svaku koru sam mutila posebno. čak mi je i glazura od karamela uspela. više nemam strpljenja da se time bavim.sada kada me spopadne želja, kupim gotovu u merkatoru. podseća na pravu.
October 12, 201113 yr Jede mi se peceno kestenje. Ne znam dal ga ima. Nadam se da da.Nema jos, ali uskoroSent from my GT-I9000 using Tapatalk
October 12, 201113 yr Jede mi se peceno kestenje. Ne znam dal ga ima. Nadam se da da. Nema jos, ali uskoroSent from my GT-I9000 using Tapatalkima. u Knezu. ja preksinoc vodila roditelje da prosetamo, bas sa namerom da jedemo peceno kestenje, sto smo poslednji put radili zajedno pre nego sto sam stavila prvu protezu.bio neki simpa deka, iz Mavrova, kestenje bilo odlicno.
October 24, 201113 yr peceno kestenje Takođe a i kuvani kukuruz :-( uf s tim što će onoga gore tek biti, a ovo dole je gotovo za ovu godinu :šmrc:
October 24, 201113 yr s tim što će onoga gore tek biti, a ovo dole je gotovo za ovu godinu :šmrc: ima smrznuti dasuzne.....