Linda Lee Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 http://www.joanne-eatswellwithothers.com/2011/08/recipe-chocolate-cake-with-raspberry.html+http://breakfast-brunch-dessert.tumblr.com/post/8759269671/chocolate-caramel-tart-crust-1-1-2-cups-flour
mammy two shoes Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 gozleme, kud se povede prica o njima nisam bila sigurna šta su to gozleme pa malo proučih materiju. goz - ( po naški se čita đoz - oči)- đozluke) tražeći gozleme naletela sam na dobar kuvar.iščitala sam Binnur's Turkish cookbook od predjela do slatkiša. kakvih tu dragulja ima. pola je za vegetarijance.o.t. u petak uveče mi se jeo kiso kupus sa suvim mesom. nije ni čudo. deca se sigrala sa daljinskim za klimu i naštelovali ga na 19 0ja se zadubila u neki posoa, pa nisam ni primetila da je hladno kao u januaru. a i mačka me je ostavila na miru, zavukla se u orman u sobi koja se ne hladi da se ne smrzne.
Töölönlahti Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Bonbon inflatorne mladosti... Kent Jelibon Cola. :(
Serpentina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ja volim haribo zlatne mecegricnula bih malo keksa od limuna
Tastatura Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 (edited) Obozavam giros,al kao sto kaze gospodin iznad mene otkud tu slanina? Edited August 30, 2011 by Tastatura
Avik Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 (edited) Kakav je to Giros sa slaninom i senfom? Odavde :)Sa senfom sam jela, al sa slaninom, nikad. Slanina je dio tzv. "mađarske salate" koja se stavlja po želji gladnika. :)E, da. Često se pomiješaju majoneza i senf, namjesto solo senfa.Renne, pa što ne turi sliku ili recep(a)t? :) Edited August 30, 2011 by Avik
Lancia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 +1+ litar.malo malo pa knedle :( grdno si me razocarala, Morgana.
morgana Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 sprdas se sa prehrambeno depriviranom osobom. jel znas ti kad sam ja posljednji put jela knedle?sad sam u ocaju posegnula za plazma keksom i nektarinama.
renne Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 sad si me naterala da ih sutra ponovo pravim, čim se vratim sa sahrane
Recommended Posts