Jump to content
IGNORED

Nizozemska je srce Kinshase

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted
Ik spreek een beetje Nederlands. :blush:
nou, beter dan burekdzija of djvaske, in elk geval. je hebt geen fouten gemaakt :)
  • Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• betty

39

• אַף אֶחָד

34

• Miralem

26

• Yossarian

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
nou, beter dan burekdzija of djvaske, in elk geval. je hebt geen fouten gemaakt :)
Otvoreno priznajem da koristim translator. :lol: *ebi ga, bio mali pa se zaboravilo.
Posted (edited)
Otvoreno priznajem da koristim translator. :lol: *ebi ga, bio mali pa se zaboravilo.
pa vidi se odma. fali ti het, a verovatno nisi hteo da kazes droevig, nego triest ili jammer. dakle, "jammer, maar ik begrijp het niet (meer)", ili "jammer, maar dat begrijp ik niet (meer)"edit: brzi prsti, spora pamet Edited by Miralem
Posted (edited)

ahen se ne predaje tako lako angry.pngal nije problem da trknemo ponekad do valsa -_-

Edited by nickie
Posted (edited)
Naravno, kad sam napisala samo 5 reci, i kad bolje razumem napisano nego sto pricam. :D Treba to obnoFiti. Edited by FranziskaKafka
Posted
Je l' Amsterdam dje je nekad bio?Je li cofee shop kraj Waterloopliena? Je li vutru služi krčmarica Mara?Je l' na Damu sirotinja raja?
premestili ga 3 metra ulevo, zbog nekih radovakolko se secam, nemu tu nista da valja. mada nisam bas upucen u tu tematiku.marijke ili maartjejok, samo turisti i crnci koji pokusavaju da im uvale sodu bikarbonu umesto belog.
Posted

joj, jedva cekam da prodje godinu-dve pa da razumem sve sto pricate :)danas sam uspela da kazem "fiets.... winkel?" i da pokazem prstom ka puknutoj gumi. zena rece blablablabla weg i pokaza rukom nekako normalno na ulicu u kojoj sam se nalazila. ja rekoh - also, dann muss ich nach die zweite ecke.... aaargh, ok, ok... hm. weg: een......twee? twee, rece ona. i bi radionica na drugom cosku.a da nisam corava i dezorijentisana videla bih i sama sa tog mesta. <_<

Posted

sta bre mali ahen?

immer wieder, immer wieder, immer wieder tsv, von der elbe bis zur isar immer wieder tsv
imamo i mi teritorijalne pretenzije.
Posted

a sto onda holandjani kazu aken ;) a da ne pricam kako pevaju nemacka krv u himni. a odakle su ti vasi narandzasti monarsi? sad sam stvarno dotakla dno zivota. sta mene interesuju ta vasa evropska sitnicarenja ;)nemoj da nam uskoce francuzi sa aix la chapelle.

Posted

Ahen je jedan od retkih gradova u kojima sam bio sa dve ribe u isto vreme.

Posted

molim ahensku tajnu policiju da proveri ove tvrdnje :P

Posted
Ahen je jedan od retkih gradova u kojima sam bio sa dve ribe u isto vreme.
jesu bile sestre?
Posted
a sto onda holandjani kazu aken ;) a da ne pricam kako pevaju nemacka krv u himni. a odakle su ti vasi narandzasti monarsi? sad sam stvarno dotakla dno zivota. sta mene interesuju ta vasa evropska sitnicarenja ;)nemoj da nam uskoce francuzi sa aix la chapelle.
Al me trznu sad paculla. Zezas se jelde? Ma zezas se.