Wednesday at 22:562 days Popular Post Matori, sa biroa hoće da kaplje, ali u nekom momentu će ti trebati stalna šljaka.Realno utakmica koju treba ukinuti, i koja nikog ne zanima. Ipak, da čujemo vaša očekivanja.
Wednesday at 22:592 days finale pre finala, meč koji smo svi čekali Edited Wednesday at 23:002 days by Pokojni Ruxin
Wednesday at 23:202 days Očekujem ultraofanzivnu Englesku nakon što povedu pa dva gola Francuza iz kontre
Wednesday at 23:222 days počinjem da se plašim posle utakmice sa argentinom da je tuhel potencijalno možda čak i pretegao ovu ekipu, ali videćemo ih u meču koji je realno dosta bitniji jer se ipak igra za medalju Edited Wednesday at 23:252 days by Pokojni Ruxin
Wednesday at 23:582 days Glasala za Belingema i Kejna. Oni mogu da se trgnu da pokažu da su bolji nego što trener od njih očekuje.Treće mesto njima znači, Francuze ne zanima.Naravno, opcija da Mbappe reši da osvoji zlatnu kopačku i natrpa Engleze je više nego moguća i realna.
Thursday at 01:592 days Treće mesto možda nekim igračima znači, ali Englezima generalno slabo. Samo bi ih još više zajebavali za “coming home for Trotters”. Još jednom šteta što nije bilo iznenađenja u prethodnom krugu. Norveškoj ili Maroku bi mnogo više značilo treće mesto nego Eng ili Fra.
Thursday at 06:191 day Baš htedoh reći. Kad se nađu favoriti u utakmici za treće mesto, ispada da nikoga ne zanima.Da igraju Norvežani, sad bi već počinjalo loženje.Treće mesto je dobar rezultat i valjda će treneri naći način da motivišu ekipe jer realno i treba da budu motivisane za ovu utakmicu.Tu samo postoje dve stvari - oba trenera su užasna, a druga stvar je što ne znam ni što pišem sve ovo kad me suštinski i ne zanima i ne verujem ni da ću gledati tekmu 😂
12 hours ago12 hr Najjače je što su mislili da većina sveta navija za njih protiv Argentine :lol:Iskreno, ne znam ko će sutra uopšte biti motivisan. Možda budu rasterećeni pa gledamo nekih 3:3, za to navijam.
12 hours ago12 hr Kačili neke mape sveta gde je samo Arg plavo-bela a cela planeta bela sa crvenim krstom sv Đorđa, pa se javljali odmah Irci i Škoti u komentarima da im jebu sve po spisku
12 hours ago12 hr Just now, Moća said:Sta znaci ovo na transparentu?kosovo je srbija, samo na španskom