Friday at 23:151 day 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:nema teoretske šanse da se odlučim uz koji tim sam više uživao
Friday at 23:201 day Author Pa ovaj skoriji, drugo je malo matoro za mene. A i Anri+Zidan.Francuska je favorit ovde 60-40, mada ako se Yamal probudi na levu nogu (pun intended), eto belaja niotkuda po Maignana.
Friday at 23:351 day Francuska nema slabu tačku osim nešto sporijeg Dinjea (Hernandez je bolji izbor protiv Španaca) ali to im i nije previše bitno jer idu na gol više, nema veze koliko prime.Biće zanimljiv obračun na sredini terena, moj glas ide Oliseu svakako.
Yesterday at 06:391 day Tekma s Marokom je receptAko spanski vezni nadju loptom u prazan prostor spanska krila, idu u finaleU suprotnom prolaze pijetlovi
Yesterday at 07:121 day Odneo đavo šalu, moram da izdžinksujem glasom za Španiju. Do sada sam pogodio 1/17.
Yesterday at 11:241 day Španska odbrana pomalo kezeće kad je neko stisne, kao sinoć Belgija...Francuze još niko nije stisnuo i pitanje je da li iko može, iz tog razloga blaga prednost ide njima. Da su Španci svi zdravi i u formi bilo bi 50-50, ovako 60-40 za Fra... Edited yesterday at 11:321 day by Rudolf Pingvinoglu
Yesterday at 14:101 day glasao sam za francusku, onako, kao kad zaokružujem broj za loto. s navijačke strane svejedno mi je ko će u finale