5 hours ago5 hr Engleska, ali svakako se do kraja turnira navija za pobednika ovog meča. Prošla me je ljutnja na Vikinge što nam nisu upriličili zabavnije veče protiv Fra
5 hours ago5 hr Dok su se Englezi tukli kod Jorksira da sprece invaziju Vikinga, Normani (Francuzi) su uleteli sa juga i pokorili ih. Znaci finale Francuska-Engleska, i Francuska osvaja. Mada bih licno najvise voleo finale Svajcarska - Maroko ili tako neki klasik, kad je vec svetsko sranje neka bude sranje do kraja
5 hours ago5 hr 4 minutes ago, Moonwalker said:Pa ti Normani su isto potomci Vikinga kojimsu se nastamili oko Ruena.A ti Vikinzi su potomci Afrikanaca koji su dosli severno pre oko 10 000 godina. Znaci Maroko ipak. Edited 5 hours ago5 hr by JohnnyD
5 hours ago5 hr Volela bih da prođe Norveška jer vikinzima je ovo istorijska šansa, dok Englezi uvek imaju "next time".Međutim, ova Engleska deluje kao ipak ozbiljan zalogaj, plus su preživeli ono na Asteki Nadam se da će biti odlična utakmica, navijaću za Norge 🇳🇴 ali neću baš da crknem ako Hari&Jude prođu dalje.
4 hours ago4 hr Okej mi je Norveska, cak sam se navikao i na ono tupavo veslanje. Kad bi uzeli titulu, bila bi to jedna lepa prica. Ali, jos bolja bi bila prica da Boginju podigne dobri covek Heri Kejn nakon sto ga je prakticno ceo Internet zajebavao da je baksuz i da nece nikada uzeti nijedan trofej (pa je cak i dosadni Bajern ostao bez titule prve sezone posle Kejnovog dolaska). Stoga, come on England!
3 hours ago3 hr Još ih sprdaju Amerikanci što su doneli svoju hranu iz Norveške, nemaju poverenja u njihove plastika-fantastika namirnice. Kao, poneli svoje pomorandže a evo ih razboleše se svi.