Yesterday at 11:371 day 26 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Ja bi da navijam za Maroko, ali sam čuo da za njih igra neki seksualni manijak. Jel to tačno?To pitaj @copkillah, on vodi evidenciju seksualnih delikata.Ja sam pročitala da Hakimija čeka suđenje za silovanje "čim se vrati sa prvenstva", pa bi bilo lepo da Kilijan i drugari pomognu da ne kasni mnogo.
Yesterday at 13:071 day 1 hour ago, Valk said:To pitaj @copkillah, on vodi evidenciju seksualnih delikata.Ja sam pročitala da Hakimija čeka suđenje za silovanje "čim se vrati sa prvenstva", pa bi bilo lepo da Kilijan i drugari pomognu da ne kasni mnogo.E da, to je taj, sećam se imena. Ništa, moraću za pijetlove.
Yesterday at 13:161 day Ima nešto i za Mbapea, neka optužba, ali nije pokrenut postupak.Šalu (kojoj mesta nema) na stranu, previše se lako potežu te optužbe i dok se dokaže jeste ili nije se dogodilo narečeno krivično delo, jbg, prođe voz a optuženi ostade silovatelj.
Yesterday at 13:211 day Neka prodje bolji, steta sto ce Afrika da ima samo jednog predstavnika u polufinalu ali jbg
Yesterday at 13:231 day meni su sve preostale reprezentacije osim norveske bas gadne. najmanje gadna mi je spanija od preostalih 7.
Yesterday at 14:221 day 1 hour ago, Valk said:Ima nešto i za Mbapea, neka optužba, ali nije pokrenut postupak.Šalu (kojoj mesta nema) na stranu, previše se lako potežu te optužbe i dok se dokaže jeste ili nije se dogodilo narečeno krivično delo, jbg, prođe voz a optuženi ostade silovatelj.Jaser Arafat je isto jebo Ckalju, ali pobeze pravdi
Yesterday at 17:361 day priželjkujem uspeh maroka. ako ne prođe, meni interesovanje za finiš WC opada i teži 0 ako i norvežani otpadnu.
11 hours ago11 hr Neće uopšte biti mnogo neizvesna utakmice, biće neka rutina tipa 2:0 ili 3:1 za Francusku.
3 hours ago3 hr On 8. 7. 2026. at 15:40, MiddleClass said:Francuska Maroko ide kuci u Francusku placuci
2 hours ago2 hr 14 minutes ago, Milošica said:Struka se oglasilaIz strucnog ugla ova struka je precenjena.