7 hours ago7 hr Meni je primarni utisak da su i Engleska i Meksiko imali mnogo bolje timove onda nego sto imaju sad.
6 hours ago6 hr Meksikanci da učine uslugu čovečanstvu i izbace dušmane. Ali, nekako osećam da će Englezi lagano ovo proći.
5 hours ago5 hr meksikanci su poznati cokeri, i jedva cekam da vidim kako ce da zajebu da ne udju u cetvtrfinale veceras protivu harija kejna.bicu zaista iznenadjen bilo kojim drugim rezulattom no prolaskom harija kejna dalje.
1 hour ago1 hr Ja mislim da će Engleska da dobije danas, čak da možda neće biti ni naročito napeto. Meksiko je sve utakmice do sada odigrao protiv trećerazrednih reprezentacija, a ni u jednoj od tih utakmica nije nešto oborio sa nogu. Ovo je prva ozbiljna reprezentacija sa kojom se sastaju, i nešto ne mislim da imaju kvalitet da prođu dalje.
1 hour ago1 hr tim koji ima kejna kao najboljeg igraca i onog fucktarda na golu nije zasluzio da ide dalje. hvala.
2 minutes ago2 min 1 hour ago, Krampa said:tim koji ima kejna kao najboljeg igraca i onog fucktarda na golu nije zasluzio da ide dalje. hvala.Ja to govorim otkako im je on prvi golman, sa njim nikada ništa neće uraditi.