Yesterday at 11:481 day kako dana nezavisnosti ne bi bilo bez francuza tako ni ovog mundijala neće biti bez francuza, bar u četvrtfinalune verujem da će biti baš laganica protiv paragvajskog 🚌
Yesterday at 12:081 day Autobus je super u odnosu na ono što čeka Kilijana i družinu. Nadam se da imaju kvalitetne kostobrane.
Yesterday at 14:211 day Just now, Midžeta said:Donatelo goat ce pocistiti ove pateticne mesare ko iz pickeGlasom Dejana Anđusa
23 hours ago23 hr Just now, Valk said:Pa ne, Moca Vukotić uvek podržava autsajdere.Kad sma ja gledao bio sam sama ja...Dakle, posle utakmice, Moca i ja ćemo biti oni koji su verovali... Edited 23 hours ago23 hr by radisa
23 hours ago23 hr Paraglajderi nisu prešli dva puta pola terena protiv indisponiranih Nemaca. Mnogo je zajebanije kad ti devedeset minuta u kazanu kampuju Mbape, Due i Dembele, nego Virc i Undav. Vraća im se ubedljivo najbolji igrač Diego Gomez, ali ovde zaista nemaju šta da traže.
23 hours ago23 hr 5 minutes ago, radisa said:sama ja...Mislim da im je jedno iznenađenje na prvenstvu puna kapa, i to ako ne računamo da su izašli iz grupe na račun Turske.
7 hours ago7 hr od svih repki do sada, franci pokazali najvise. istina, to ne mora nic da znaci, u jednoj utakmici svako moze da zabaguje, ali sam impresioniran fucom kojom francuska igra. otude dajem daleko vecu prednost njima no njihovim podamazoniskim oponentima.