19 hours ago19 hr Što je zarazna ova pesma sa tribina koju Argentinci stalno pevaju.@radisa mislim da si kačio snimak iz Katara kad si ih sreo negde da pevaju baš ovo.Mnogo dobro zvuči
19 hours ago19 hr Tja, ocekivao sam vise od Argentine. Ovo kruzenje oko odbrane sa milion pasova me definitivno zamara sve vise.
19 hours ago19 hr 4 minutes ago, Valk said:Što je zarazna ova pesma sa tribina koju Argentinci stalno pevaju.@radisa mislim da si kačio snimak iz Katara kad si ih sreo negde da pevaju baš ovo.Mnogo dobro zvučiPraiskonskiSpaja ono prvenstvo sa konfetama sto lete po tribinama i terenu, pa Asteka sa Maradonom i na kraju ono cudo od finala na proslom spBas imaju srece
19 hours ago19 hr Ok, moram da kazem da su mi ovi mini-dokumentarci/prisecanja utakmica koje su igrane bukvalno juce malo bizarni No dobro, to sam samo ja
19 hours ago19 hr Nisam impresioniran golom, pravi goat bi to primio leđima ili štiklom i tek onda zakucao u mrežu. Ovako, konfekcija...
19 hours ago19 hr Dvaes golova dala ova kesetina na svetskim dosad, mora jos tolko da bi bio egal s dejom savicevicem
19 hours ago19 hr 1 minute ago, Tsai said:Dvaes golova dala ova kesetina na svetskim dosad, mora jos tolko da bi bio egal s dejom savicevicem
19 hours ago19 hr Steta,ajmo dajte im gol,uzasni suDaj karton mesaru Edited 19 hours ago19 hr by Bogotac
19 hours ago19 hr 8 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Nisam impresioniran golom, pravi goat bi to primio leđima ili štiklom i tek onda zakucao u mrežu. Ovako, konfekcija...to bi modric masnom kosom primio
19 hours ago19 hr messi dao gol na osam uzastopnih utakmice svetskog prvenstva. dosadasnji rekord je bio sest
18 hours ago18 hr Ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee