Yesterday at 10:281 day Just now, Ratamahatta said:Powerhouses smarajuBogami, France ne smara (glasom Pepe Le tvora)Odavno nisam uživao više nego dok sam gledao "kao na igrici" kombinacije Barkole, Debelea i posebno Olisea.
Yesterday at 10:291 day 1 minute ago, Ratamahatta said:Napred Zorana!Kurasao, Kape Verde, Isti Kurac...
Yesterday at 10:341 day 26 minutes ago, Tsai said:Zar ti nije smor da se uvek vrte 4 tima oko titule?Pa baš zato navijam da Argentina izduva, jedan tim (od 4 tima) manje.
Yesterday at 10:371 day Moji favoriti, redosledom (kombinacija kvaliteta tima i forme)1) Francuska2) Engleska3) Argentina4) Spanija5) Brazil
Yesterday at 10:391 day 2 minutes ago, JPM said:Bogami, France ne smara (glasom Pepe Le tvora)Odavno nisam uživao više nego dok sam gledao "kao na igrici" kombinacije Barkole, Debelea i posebno Olisea.En general smarajuUvek navijam za Senegale, Meksike, Kostarike, Kolumbije, Japane i Koreje i slicne zvinjedeti i Bjelokosti do 1/4Posle se presaltam na drugo sta kad vidim sta preostane. Obicno to bude neka Holandija, Belgija ili sad MarokoKao NBA, obrni okreni i vec jedno 20x zavrsim navijajuci za San AntonioMogo bi za Portugal i Brazil navijati kad se Penaldo i Nejmar skinu vasioni vise s kurcaNi Spanija mi ne smeta nesto, gaje lep stil vec dugo, volim to da pogledam2010 je bio super turnir, sve 4 ekipe u polufinalu su mi bile gotivneFRA, ENG, CRO i ARG su no-no zauvekNavijao sam da Mesi osvoji titulu, a ostala 25orica ne. Sad kad je uzo vracamo se na fabricka i izgubili sve dabogda Edited yesterday at 10:421 day by Ratamahatta
Yesterday at 10:401 day Navijam za Englesku jer ako su Knicksi uzeli titulu posle 53 godine, mogu i ovi posle 60. I onda bi leto 2026. imalo ozbiljan retro smek. Jos samo da se negde pojavi neki novi Dejvid Bouvi.
Yesterday at 11:151 day Ne deluje mi da Engleska ima potreban kvalitet, a ni uigranost za titulu, mada ne moze bas ni a priori da se ta ideja odbaci.Francuska, Spanija, Argentina, a ne treba otpisivati ni Brazil, dosta individualnog kvaliteta, pogotovo u napadu i Anceloti u zavrsnici kup takmicenja.
22 hours ago22 hr Englezi će teško do titule, fali tu kvaliteta u odnosu na Fra, Esp i Arg...možda bi sa Arg mogli da se pošibaju, sa Fra i Esp teško.Brazil mi je nejasan i nedorečen, ne znam šta da mislim o njima. Ono što sam gledao, Francuzi i Španci su druga galaksija za njih (kao i za sve ostale) - a opet , to ne znači da je nekom od ta dva tima zagarantovana titula, to je SP, jedna malo slabija utakmica i ćao.