July 1Jul 1 susret dve reprezentacije potpuno različitog fudbalskog identiteta. švajcarci nešto ubedljiviji na prvenstvu, a alžirci se, verujem, nadaju da ako neko može da ih namestitm za ovu utakmicu on sedi na njihovoj klupi…
July 3Jul 3 embolo je neuništiv, vodi džakina armija ničim izazvana Edited July 3Jul 3 by Pokojni Ruxin
July 3Jul 3 34. min - ceo svet spava osim ljudi na stadionu i mene. na terenu se ne dešava mnogo toga. džakine lopte imaju oči i gledaju u moju dušu
July 3Jul 3 As-salamu alaykumNisi sam Ruxo. Kažnjavem sebe gledanjem ove smaračine kad sam već propustio svu zabavu na POR-CRO
July 3Jul 3 5 minutes ago, Valk said:Ne gledam, iako borba krsta i polumeseca ima istorijski vajb.Чега?
July 3Jul 3 Alžirci bolji nego sam očekivao, moglo bi biti vatreno u drugom. Edited July 3Jul 3 by Gandalf
July 3Jul 3 7 minutes ago, Pokojni Ruxin said:wc after dark klasik u najavi, samo da zabije alžirSwiss su uvek neka bezličn dosada, a redovni su na svim prvenstvima courtesy of Sepp Blatter. Ako krene da pršti u drugom ima da se pogube
July 3Jul 3 Alžirci se raspali u drugom poluvremenu. Ako bude neki dodatni gol, možda neki švajcarski iz kontre.