July 1Jul 1 Sad moze onaj vicBili jednom u avionu svabo, ekvadorac i obaloslonovacovanin...E sad ne znam kako je to tacno bilo, ali Diomande je bio najskuplji i sve ih je nadmudrio Edited July 1Jul 1 by Ratamahatta
July 1Jul 1 Ja sam ocekivao dosta vise od Ekvadora. Tim pre sto su individualno sigurno jaci od domacina. Da se skupila neka ekipa iz beton lige, pa da reaguje na atmosferu na stadionu, tja.
July 1Jul 1 Nevera koliko su loši bili Ekvadorci. Meksikanci se u drugom povukli i čuvali vodstvo, Ekvador ništa.
July 1Jul 1 Da ponovim ono sto sam napisao nakon Curacaoa: Beccacece je prevara sto svi u Ekvadoru znaju.
July 1Jul 1 Kako sam ispizdeo na komentatora Arene koji je pomenuo ofsajd pa se nisam mogao radovati prvom golu ka čoek.
July 1Jul 1 Kakva ludačka atmosfera na stadionu, vredi gledati snimak samo zbog toga. Edited July 1Jul 1 by Rudolf Pingvinoglu
July 2Jul 2 Ovo "broke the curse" je potpuno netačno.Uzeli sad da preformulišu - kao nisu 40 poslednjih godina stigli do 5 utakmice a evo sad jesu.Poenta je da ne mogu osminu finala da prođu.And guess what - još uvek nisu prošli.Ali, da ne budem samo gunđator, svim screm navijam za Mexicanose da trsnu Engleze u osmini, skinu kletvu, ispišaju se po Englezima, ponapijaju se svi, zalete se kolektivno na Trampov zid i sruše ga, stignu peške svi do Majamija na četvrtfinale, pripoje Floridu Meksiku, opet negde išamaraju Engleze usput, kidnapuju Đanija Infantina i kao otkup dobiju orgnizaciju finala u Mekisko Sitiju, primoraju Trampa da dođe sa sombrerom da im uruči pehar, i na kraju se useru još u Engleze. Edited July 2Jul 2 by Svarog
July 2Jul 2 7 hours ago, Svarog said:Ali, da ne budem samo gunđator, svim screm navijam za Mexicanose da trsnu Engleze u osmini, skinu kletvu, ispišaju se po Englezima, ponapijaju se svi, zalete se kolektivno na Trampov zid i sruše ga, stignu peške svi do Majamija na četvrtfinale, pripoje Floridu Meksiku, opet negde išamaraju Engleze usput, kidnapuju Đanija Infantina i kao otkup dobiju orgnizaciju finala u Mekisko Sitiju, primoraju Trampa da dođe sa sombrerom da im uruči pehar, i na kraju se useru još u Engleze.Ne priznaje se, gde je Rendi Marš gif Edited July 2Jul 2 by Rudolf Pingvinoglu
July 2Jul 2 Sportal.rsJezive optužbe tresu Mundijal: Meksiko slavio na “Asteki”...Reprezentacija Ekvadora eliminisana je sa SP nakon poraza od domaćina Meksika sa 2:0 na krcatom stadionu “Asteka” pred više od 80.000 vatrenih navijača. Međutim, ekvadorski mediji su odmah nakon meča