June 27Jun 27 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:a kutinjo je kao bio loš igrač kad su ga doveliDivan. Igrac se ne kupuje nakon jedne dobre sezone, pre toga je sedeo na klupi Espanjola.
June 27Jun 27 1 minute ago, Lancia said:Divan. Igrac se ne kupuje nakon jedne dobre sezone, pre toga je sedeo na klupi Espanjola.6 godina pre toga kad je imao 19 god, da Edited June 27Jun 27 by Pokojni Ruxin
June 27Jun 27 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:6 godina pre toga kad je imao 19 god, daKako god, neki sa PPP-a, citaj ja, su i pre kupovine rekli da su pare, pardon milioni baceni na bezvrednog i beskrvnog fudbalera.
June 27Jun 27 Bez potrebe razvodnjavate pricu. Gordon nije igrac za Englesku (decko nema pojma) a kamo li za Barsu. Madueke je stvarno za manje-vise championship tim, otprilike. Palmer i Foden bar imaju neke sanse da prodju pored cuvara, pa onda - sta bude. @Dimitrije ja bi i Fodena stavio tu. Bar ces na levoj strani imati igraca koji ce nekad nekoga predriblati. Racunam da ce praviti isti pritisak kao Gordon (WTF) ili matori Rashford. Posebno su takvi igraci bitni kad imas Kejna, koji deli lopte sa sredine levo i desno.
July 1Jul 1 On 28. 6. 2026. at 1:48, mandingo said:Bez potrebe razvodnjavate pricu. Gordon nije igrac za Englesku (decko nema pojma) a kamo li za Barsu. Madueke je stvarno za manje-vise championship tim, otprilike. Palmer i Foden bar imaju neke sanse da prodju pored cuvara, pa onda - sta bude.@Dimitrije ja bi i Fodena stavio tu. Bar ces na levoj strani imati igraca koji ce nekad nekoga predriblati. Racunam da ce praviti isti pritisak kao Gordon (WTF) ili matori Rashford. Posebno su takvi igraci bitni kad imas Kejna, koji deli lopte sa sredine levo i desno.Ja se potpuno slazem. Njegovi igracki kvalitet je neupitan. Ali, kao sto napisah ranije, momak se cele sezone bori sa depresijom. To ga ozbiljno sputava da dobro igra i u klubu i u reprezentaciji. To je razlog da nije