June 28Jun 28 Just now, Bogotac said:Ofsajd,naravno snimka nemasumnjam da guraju portugal kao mesija prošli put, jer je nemoguće ovaj portugal pogurati do titule
June 28Jun 28 Ne mogu da verujem da je ovo ofsajd, metar je bio iza ofsajda, mrs u picku materinu bre
June 28Jun 28 Evo sad kao prikazali da je bio noktom od palca u ofsajdu.Ronaldo ne može da se šeta okolo 90 minuta i čeka idealnu loptu dok par igrača Portugala gine. Nešto tu mora da se menja, ako išta misle protiv profi ekipe poput Hrvatske.Kolumbija užasan protivnik, deset tehnički potkovanih igrača koji u formaciji 1-10 trče sve vreme kao drogirani (pun intended). Nema trika da propustim ijednu njenu utakmicu 😵💫😎🇨🇴
June 28Jun 28 Odlična utakmica, čak i bez golova. Kolumbija bolja za po' koplja, samo je pitanje imaju li klupu snage za dalje a voleo bih da imaju. Edited June 28Jun 28 by Meduzalem
June 28Jun 28 6 minutes ago, Valk said:Evo sad kao prikazali da je bio noktom od palca u ofsajdu.Nesto su smuvali tu grafiku, iskosa bezveze... nisam od teoreticara zavere, ali prvi put da mi VAR smrdi (necovjestvom).Ronaldo je igrac manje protiv svake ekipe koja zna. Covek izlazi iz ofsajda pola sata, ovi njegovi vec odigrali kontru a on pusta loptu jer je u ofsajdu.I da zakljucim sto se Kolumbije tice, ljudi imaju rezultat, nereseno im daje prvo mesto u grupi, Portugalu mnogo vise treba pobeda u tom momentu, ali Kolumbija ih nagnala ko budale, odusevili me ljudi, imam novi omiljeni tim na ovom SP. Edited June 28Jun 28 by JohnnyD
June 30Jun 30 On 28. 6. 2026. at 3:46, Meduzalem said:Odlična utakmica, čak i bez golova. Kolumbija bolja za po' koplja, samo je pitanje imaju li klupu snage za dalje a voleo bih da imaju.Mogu li sta Argentini ako dodje do tog duela?
June 30Jun 30 1 hour ago, MiddleClass said:Mogu li sta Argentini ako dodje do tog duela?Mislim da su ih otkacili u juznoamerickim kvalifikacijama, sto ne bi opet? Ne verujem da bi izgledala Argentina gotovo drugorazredno poput Portugala preksinoc ali opet, izbaci Paragvaj Svabe i Markoko Oranjadu, sto me posebno veseli. Nista tu nije nemoguce… Edited June 30Jun 30 by Meduzalem