June 28Jun 28 promašio sam topic, želim i ovde argentini da sve pogubi jer kalkulišu ka neki, daleko bilo, norvežanimisim želeo sam im to i ranije, ali sad je iz ovog razloga
June 28Jun 28 Kako Argentinci kalkulišu ako su teoretski prvi? Za šta da igraju sa nominalno prvim sastavom, za eventualni lom noge Mesija? Norvežani su ušli u meč sa Francuskom egal po bodovima.
June 28Jun 28 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said:promašio sam topic, želim i ovde argentini da sve pogubi jer kalkulišu ka neki, daleko bilo, norvežanimisim želeo sam im to i ranije, ali sad je iz ovog razlogaNije za poredjenje, prvi su svakako. Ono sto su Norvezani uradili ne verujem da ce iko ikada u skorije vreme.
June 28Jun 28 Uporedivo je koliko i fizičko stanje Mesija i Halanda, iako nisam ni ja ljubitelj biranja utakmica, ali ovo je baš grendmadrs end frogs. Imaš šansu da ti glavni igrači igraju 7 umjesto 8 utakmica u mjesec dana nakon ful sezone, izgazili su prva dva kola da bi sad mogli da odmaraju. Došli su po titulu a ne po simpatije publike zbog učešća, za to im je potrebno da izađu iz grupe, već su prvi kako god okrenu, a svaka utakmica manje je ogroman bonus.
June 28Jun 28 pa i norvežani su svakako bili drugi, što da uzalud ginu protiv francuza i svakako na kraju izgube ako mogu da odmore glavne igrače Edited June 28Jun 28 by Pokojni Ruxin
June 28Jun 28 Normalno da Mesi ne treba da igra ovu revijalnu utakmicu, pišete potpune bezvezarije bespotrebno.Prvi u grupi, prilika da i rezervni igrači ubeleže nastup za reprezentaciju a GOAT da zasluženo iskulira.Kako lik na Areni akcentuje Jordan, izaziva mi facijalis.
June 28Jun 28 samo branim moju braću norvežane i usput hejtujem argentinu jer to tako svakako trebanaravno da ne delim stavove ljudi koji su pisali onako odvratne stvari jer haaland eto ne igra poslednje kolo u grupi Edited June 28Jun 28 by Pokojni Ruxin
June 28Jun 28 Kakva golčina iz slobodnog udarca Mesi se ljuti na klupi jer nije on dao gol.Not.Manu Đinobili u loži.
June 28Jun 28 takođe nešto o sitnoj deci koja su platila kartu $2000 da gledaju mesija, ali to ćemo sutra kad se svi probude
June 28Jun 28 i to je nešto, za sad ćemo ignorisati decu koja su došla da gledaju rodriga de paula Edited June 28Jun 28 by Pokojni Ruxin