June 23Jun 23 radiće digitroni, sa bodom bi trebalo da idu dalje i jedni i drugi, a pobednik ide na Španijuhttps://x.com/DannyJamieson/status/2069368872185008503
June 28Jun 28 Austrija može da bude druga ili da ispadne, Alžir bi mogao da pojuri pobjedu, ali zašto bi, kad ih ista vodi na Španiju? Prijateljskih 1-1, i svi srećni & zadovoljni…… osim Irana, i nas koji smo navijali da Iran prođe Edited June 28Jun 28 by Pantelija jr typo
June 28Jun 28 Ne znam da li je bio jedan posten gol ovdeSvabe stoje i blenu kod treceg gola i onda Alzir pusti dve mrtve sanse da izjednace... Prvo u kuruz, posle i gol ugurase nekako.Da se odbrane od optuzbi da nece da igraju, morali su da vise i jedni i drugiI sto je najgore, Alzir - Svicarska Iran domaSecam se jednom kacam bijo mali, mislim kvalifikacije za WC 2002 ili EURO 2000 - Spanci tukli Usterajh 9-0Nadam se da ce opet Edited June 28Jun 28 by Ratamahatta
June 28Jun 28 Sve je ovde regularno. Najavljivaše dosadnih 0-0, ali obe ekipe su išle na pobedu i donele triler
June 28Jun 28 Nijedna reprezentacija nije smela da izgubi. Ne mislim da je nameštaljka jer da se hteo X to se ne igra ovako, da se juri izjednačenje u 90+ minutu.