June 27Jun 27 1 minute ago, JohnnyD said:Kao prvo Gana ce da pobedi Hrvatsku. Hrvatska je prosto losa na ovom svetskom, jedva su sa Panamom izasli na kraj uz puno srece. To je dovoljno da Iran prodje dalje.Cak i da Gana ne pobedi Hrvatsku, mislim da ce Uzbekistan kao Turska zbog ponosa, da odigra odlicnu utakmicu protiv Dr Konga, nereseno ili da dobiju. To je opet dovoljno da Iran prodje dalje.I ono sto je i najrealnije, Austrija ce da dobije Alzir, ili ce Alzir da dobije Austriju, znaci samo da ne bude X, i Iran ide dalje.Iranu je potrebno bilo sta od ova tri da se desi. AI procenjuje sanse na 85%Ne zejebavaj...Znaš da se ama baš ništa od toga nije ni blizu realnog.
June 27Jun 27 4 minutes ago, Milošica said:Ronine, navijamo večeras za Hrvate?Bukvalno bi pre navijao za ekipu gde je 11 Šojki iz Sivog doma...Jebo im Tompson sve...
June 27Jun 27 1 minute ago, ronin said:Bukvalno bi pre navijao za ekipu gde je 11 Šojki iz Sivog doma...Jebo im Tompson sve...Ne mozemo ovako u Evropu. U Hurgadi sam sa familijom..mrzelo me jutros da izlazim iz hotela i idem u neki kafe da gledam tekmu sa lokalcima..ali cujem da je bilo ludilo. Protiv Australije ne propustam
June 27Jun 27 36 minutes ago, Miljenko said:Dobro, u svakom slucaju ne moze gluplje od toga. Trebaju da racunaju golmana, ma gde se nalazio.Ma da. Golman krene u portivnickih 16m kod kornera i pukne kontra i onda se obaziri na to koliko je brz golman
June 27Jun 27 Pa bas to i kazem. On moze da ode bilo gde, van svoje standardne pozicije. Ako jednom neko od Amera dodje na vlast, videcemo malo slobodniju formulaciju pravila.
June 27Jun 27 1 hour ago, Miljenko said:Pa bas to i kazem. On moze da ode bilo gde, van svoje standardne pozicije. Ako jednom neko od Amera dodje na vlast, videcemo malo slobodniju formulaciju pravila.Jao, izneo je neki američki biznismen predloge kako da se učini soker™ zanimljivijim, kaže dosadan je. Skroz u "Just hear me out" maniru, tipično, naravno da je backlash bio brutalan.
June 27Jun 27 1 hour ago, Valk said:Jao, izneo je neki američki biznismen predloge kako da se učini soker™ zanimljivijim, kaže dosadan je. Skroz u "Just hear me out" maniru, tipično, naravno da je backlash bio brutalan.Zvuči kao američki biznismen koji trenutno obnaša™ funkciju predsednika SAD.
June 27Jun 27 Ma svi oni su ista govna. Slagaću ako kažem da nisam uživala u komentarima iz svih krajeva planete.
June 27Jun 27 Meni ovo nikako nije ofsajd, ne valja praviloPrevise protivnickih igraca jednostavno Edited June 27Jun 27 by villiem
June 29Jun 29 On 27. 6. 2026. at 11:45, JohnnyD said:Kao prvo Gana ce da pobedi Hrvatsku. Hrvatska je prosto losa na ovom svetskom, jedva su sa Panamom izasli na kraj uz puno srece. To je dovoljno da Iran prodje dalje.Cak i da Gana ne pobedi Hrvatsku, mislim da ce Uzbekistan kao Turska zbog ponosa, da odigra odlicnu utakmicu protiv Dr Konga, nereseno ili da dobiju. To je opet dovoljno da Iran prodje dalje.I ono sto je i najrealnije, Austrija ce da dobije Alzir, ili ce Alzir da dobije Austriju, znaci samo da ne bude X, i Iran ide dalje.Iranu je potrebno bilo sta od ova tri da se desi. AI procenjuje sanse na 85%Da.
June 29Jun 29 Da je bilo pravde prosli bi, al jbg Austrija i Alzir pogodili iks, cak je i Marez priznao.Tuznije od toga je sto cekas nekog da zajebe u prognozi da bi ga kvotovao i pokazao da si neki smeker, sta li. Daj kvotuj tvoje prognoze.