June 24Jun 24 Šteta za Panamu, nije zaslužila da izgubi ni prvu ni ovu utakmicu.Mogao bi predsednik da nam se otvori sa našim parama i da koji dinar Gani da dobije Hrvate, em bi se narod obradovao, em bi to bio najveći uspeh našeg fudbala u poslednjih 20+ godina
June 24Jun 24 Golman i odbrambeni igrac lose procenjuju loptu, obojica, pustaju da prodje, i tako ga primaju, ne verujem da se moze mnogo sa takvom odbranom.Po pregledu, nisam gledao utakmicu, Panama je igrala bolje, mada ona prilika Pasalica, kada izlazi sam, po sredini., 1 na 1 sa panamskim golmanom se retko promasuje a tu je moglo vec biti 2-0 ali je Panama imala vise dobrih prilika i sreca je za susede da nisu kaznjeni za taj promasaj Pasalica.Sto se tice utakmice sa Ganom, ne verujem da ce tu biti neke jurnjave za pobedom sa obe strane.
June 24Jun 24 Nisam imao snage da ostanem noćas da gledam Hrvate.Biće da je to bila dobra odluka. Sad da nadjem neki "siže" od jedno 20-30 minuta...Mada ne znam da li je bilo toliko sadržaja...
June 24Jun 24 8 hours ago, FPLS said:Penzija je iz raja izašla za Modrića, izgleda kao teški rekreativac, tužno za gledati.SportklubKakav podvig Luke Modrića: O ovome nisam mogao ni da sanjamLuka Modrić, verovatno najbolji igrač svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije, zabeležio je nesvakidašnji jubilej u dresu Hrvatske.
June 24Jun 24 Author 29 minutes ago, Frank Pembleton said:Nisam imao snage da ostanem noćas da gledam Hrvate.Biće da je to bila dobra odluka.Sad da nadjem neki "siže" od jedno 20-30 minuta...Mada ne znam da li je bilo toliko sadržaja...5:30 je dovoljno
June 24Jun 24 Nek zovu ono ustaško sranje Tompsona da zajedno slave u svlačionici uz njegove dirljive pesme...Malo je reći da su ogavni.
June 24Jun 24 4 hours ago, Frank Pembleton said:SportklubKakav podvig Luke Modrića: O ovome nisam mogao ni da sanjamLuka Modrić, verovatno najbolji igrač svih vremena sa prostora bivše Jugoslavije, zabeležio je nesvakidašnji jubilej u dresu Hrvatske.Pokojni Bozo Koprivica bi rekao da su Milan Galic i Milos Milutinovic najbolji ikad.
June 24Jun 24 Nije losa Panama, to je teska grupaGledao sam juce drugo poluvreme i kraj protiv Gane. Gana im dala gol u nadoknadi, sustali suBila tvrda tekma sinoc fest, nisam siguran koliko su decki skurcali. Cini mi se da su slabiji nego sto su bili, ali opet ima tu stofa za 1/8 ili 1/4Nije npr. Belgija nista jaca odnjiNije igro onaj mrtvokurac Lovro Majer, zato su i dobili Edited June 24Jun 24 by Ratamahatta