June 19Jun 19 Englezi prilično impresivni protivu Hrvata, a Ganci neubedljivi protiv Panamaca, a možda je to samo bila maskirovkatm
June 23Jun 23 Cenim da Engleska neće podceniti Ganu.Ako ih otvore rano, sve ok. Ako ne može biti nervoze...
June 23Jun 23 Author meni su uz holanđane englezi prikazali najviši peak od ovoga što sam gledaoopet sve zavisi kako se otvoritm, lopta je okrugla i tako to
June 23Jun 23 Znaci kod nas se igra. Nova Engleska nije mesto kojeg (stara) Engleska voli da se seca. Odatle smo ih poterali krajem XVIII v., mada smo se tada zvali Sjedinjene kolonije Konektikata, Zaliva Masacusec, Novog Hempsira i Rod Ajlanda. A i isprasili smo ih u pripremnoj utakmici za SP 1994. bas na Foksborou (mada starom) 2-1 golovima Taba Ramosa i Aleksi Lalasa. Trener SAD je bio Bora Milutinovic. Bio sam na toj utakmici sa sinom i nekim igracima mog tima od kojih je jedan bio Englez, oksfordski djak i izuzetno zovialan i sarmanan covek. Bez obzira na tradiciju, ja simpatisem Englesku i zelim im pobedu u vecerasnjoj utakmici. Samo ne znam kako ce Masacusec i Nova Engleska da odslusaju "Boze spasi kralja". To nije u vrhu top liste tamosnjih zitelja. Edited June 23Jun 23 by Dimitrije
June 23Jun 23 promesao tuchel malo odbranu. guehi i spence igraju umesto oreillyja i stonesa. tesko ce ghana ovde nesto uraditi, bas su bili bezvezni protiv paname.
June 23Jun 23 U Bostonu, neki za drzavne praznike istaknu staru Continental Union zastavu (crveno bela na pruge sa Union Jack u gornjem levom uglu). A oni malo vise lokal patriotski nastrojeni i crven barjak Nove Engleske sa zelenim borovim drvetom na belom polju u gornjem levom uglu.
June 23Jun 23 30 minutes ago, napadaj said:A sad da se pogleda budući šampion konačnoPre ce Maroko nego Gana Edited June 23Jun 23 by JohnnyD
June 23Jun 23 Author to je tendencija već neko vreme, plus ono da se glavna kamera spusti i malo obori perspektiva da sama igra deluje brže
June 23Jun 23 tuhelara daleko najozbiljniji trener na turniru, ali bio je i luis enrike dok je vodio španiju pa nisu uzeli ništa
June 23Jun 23 To sa pozicijom sam baš komentarisao sa drugarem pre neki dan... A provaljujem da se neki režiseri "ne plaše" telca kroz šumu igrača...