Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Francuska - Irak 22. jun 23:00 Philadelphia

kutak za prognozu 9 members have voted

1. 1. kutak za prognozu

• 🇫🇷
      100%
    • 🇮🇶
      0%
      0
    • 🤝🏽
      0%
      0

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/22/26 at 21:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Jurcaju se Mbape i Mesi za all time listu. Kakvo prvenstvo!

3 minutes ago, Tsai said:

Jurcaju se Mbape i Mesi za all time listu. Kakvo prvenstvo!

Ta lista postoji samo u glavama korporacija koje guraju Mesija penzionera. Kilijan ima jos 3 WC pred sobom. Na stranu sto na ovom WC prelazi 20 golova

S obzirom kakve igrace napred imaju Francuzi, ovo je prilicno kilava predstava. Malopre 4 na 4 kontra i ni sut nisu uputili. Dembele nijednom nije probio na desnoj strani.

bekovi iraka solidni koliko mogu da budu, bore se jako sa alama

Sad se hidrirajte pizda vam materina

Euforicna publika po kisi

Opak napad imaju Francuzi ali bice ima zajebano kad natrce na tim koji ima sredinu terena.

Dembele najgori

2 minutes ago, W.F.C. said:

Euforicna publika po kisi

Oko 30° u Filadelfiji, prija im kiša.

32 minutes ago, Miljenko said:

S obzirom kakve igrace napred imaju Francuzi, ovo je prilicno kilava predstava. Malopre 4 na 4 kontra i ni sut nisu uputili. Dembele nijednom nije probio na desnoj strani.

Mislim da cemo tesko ponovo videti neku ekipu koja osvoji SP, a nije kilava u nekom momentu. Na proslom je Argentina izgubila prvu utakmicu od Saudijske Arabije, 2018. Francuzi nisu izgubili, al remizirali sa Dancima i jedva dobili Peru 1:0. 2014. Nemci remizirali sa Ganom u grupi, i jedva dobili Alzir u osmini u produzetku. 2010. Spanija izgubila od Svajcarske, itd. itd.

Dobro je sto imam MLB da gledam, inace bih zaspao cekajuci nastavak. Srecom te u Evropi nema ovih cekanja (ili veoma, veoma retko). Odnosno, ili se igra, ili ne.

Razumem da ne mozes dobiti/izdominirati sve meceve, no ovo danas je bas meh (a ni onaj prvi me nije odusevio, no tu je protivnik bio dosta kvalitetniji, te se moze podvesti pod ok). Argentina sve radi preko Mesija i to je jednostavno tako. Francuzi mogu bez problema da rasire napad, i na smenu koriste krila, no ne vredi ako je samo Mbappe raspolozen.

3 hours ago, JohnnyD said:

Mislim da cemo tesko ponovo videti neku ekipu koja osvoji SP, a nije kilava u nekom momentu. Na proslom je Argentina izgubila prvu utakmicu od Saudijske Arabije, 2018. Francuzi nisu izgubili, al remizirali sa Dancima i jedva dobili Peru 1:0. 2014. Nemci remizirali sa Ganom u grupi, i jedva dobili Alzir u osmini u produzetku. 2010. Spanija izgubila od Svajcarske, itd. itd.

U 80 i nekom minutu Kardozo masio penal za Paragvaj, tek sto su se tu provukli. Pa onda i u finalu kad je Kasiljas spaso Robena u zadnjem minutu

Sve na guzove, zaboravio sam sta je jos bilo u grupi... Svica, Honduras i jos neko, mislim Cile. Pobedili su te dve, ali se ne secam koliko

Sve 4 u nokaut fazi po 1-0, Penaldo, Paragvaj, Njemacka i Nizozemska

Edited by Ratamahatta

Kilijan Goat Mbape 16 mečeva na SP i 16 golova.hail

Argentinski Skočimiš 28/18

35 minutes ago, MiddleClass said:

Kilijan Goat Mbape 16 mečeva na SP i 16 golova.hail

Argentinski Skočimiš 28/18

Razbice te Kristina sto je varas sa Mbapeom D