16 hours ago16 hr 3 minutes ago, Tsai said:Jurcaju se Mbape i Mesi za all time listu. Kakvo prvenstvo!Ta lista postoji samo u glavama korporacija koje guraju Mesija penzionera. Kilijan ima jos 3 WC pred sobom. Na stranu sto na ovom WC prelazi 20 golova
16 hours ago16 hr S obzirom kakve igrace napred imaju Francuzi, ovo je prilicno kilava predstava. Malopre 4 na 4 kontra i ni sut nisu uputili. Dembele nijednom nije probio na desnoj strani.
15 hours ago15 hr Opak napad imaju Francuzi ali bice ima zajebano kad natrce na tim koji ima sredinu terena.
15 hours ago15 hr 2 minutes ago, W.F.C. said:Euforicna publika po kisiOko 30° u Filadelfiji, prija im kiša.
15 hours ago15 hr 32 minutes ago, Miljenko said:S obzirom kakve igrace napred imaju Francuzi, ovo je prilicno kilava predstava. Malopre 4 na 4 kontra i ni sut nisu uputili. Dembele nijednom nije probio na desnoj strani.Mislim da cemo tesko ponovo videti neku ekipu koja osvoji SP, a nije kilava u nekom momentu. Na proslom je Argentina izgubila prvu utakmicu od Saudijske Arabije, 2018. Francuzi nisu izgubili, al remizirali sa Dancima i jedva dobili Peru 1:0. 2014. Nemci remizirali sa Ganom u grupi, i jedva dobili Alzir u osmini u produzetku. 2010. Spanija izgubila od Svajcarske, itd. itd.
14 hours ago14 hr Dobro je sto imam MLB da gledam, inace bih zaspao cekajuci nastavak. Srecom te u Evropi nema ovih cekanja (ili veoma, veoma retko). Odnosno, ili se igra, ili ne. Razumem da ne mozes dobiti/izdominirati sve meceve, no ovo danas je bas meh (a ni onaj prvi me nije odusevio, no tu je protivnik bio dosta kvalitetniji, te se moze podvesti pod ok). Argentina sve radi preko Mesija i to je jednostavno tako. Francuzi mogu bez problema da rasire napad, i na smenu koriste krila, no ne vredi ako je samo Mbappe raspolozen.
12 hours ago12 hr 3 hours ago, JohnnyD said:Mislim da cemo tesko ponovo videti neku ekipu koja osvoji SP, a nije kilava u nekom momentu. Na proslom je Argentina izgubila prvu utakmicu od Saudijske Arabije, 2018. Francuzi nisu izgubili, al remizirali sa Dancima i jedva dobili Peru 1:0. 2014. Nemci remizirali sa Ganom u grupi, i jedva dobili Alzir u osmini u produzetku. 2010. Spanija izgubila od Svajcarske, itd. itd.U 80 i nekom minutu Kardozo masio penal za Paragvaj, tek sto su se tu provukli. Pa onda i u finalu kad je Kasiljas spaso Robena u zadnjem minutuSve na guzove, zaboravio sam sta je jos bilo u grupi... Svica, Honduras i jos neko, mislim Cile. Pobedili su te dve, ali se ne secam kolikoSve 4 u nokaut fazi po 1-0, Penaldo, Paragvaj, Njemacka i Nizozemska Edited 12 hours ago12 hr by Ratamahatta
6 hours ago6 hr 35 minutes ago, MiddleClass said:Kilijan Goat Mbape 16 mečeva na SP i 16 golova.Argentinski Skočimiš 28/18Razbice te Kristina sto je varas sa Mbapeom