2 hours ago2 hr Just now, Midžeta said:Uzmi Lančo svetsku tituluDok ja nisam dosao, nisu imali nijednu
2 hours ago2 hr Just now, Lancia said:Dok ja nisam dosao, nisu imali nijednu Ofc not, zna se ko je tajni sastojak
2 hours ago2 hr Ova ekipa Španije je 0 simpatična i 0 antipatična, što je gore nego da je antipatična.Ne zaslužuju velikog Lanču.
2 hours ago2 hr 1 minute ago, levi said:presekao ih hidratation brejkOvo novouvedeno obavezno pojilovreme može neverovatno da sjebe momentum jedne ekipe koja je u naletu. Trebaće vremena igračima (a i trenerima) koji čitavu karijeru igraju na poluvreme 45 min da se priviknu na ove četvrtine. Il,. još bolje, ukinuti tu glupost nakon SP
2 hours ago2 hr Author 36 minutes ago, Lancia said:Dok ja nisam dosao, nisu imali nijednu mislim da je ovo ključ dominacije španskog sporta, i fudbal, i tenis, i formula, košarka…
2 hours ago2 hr 3 minutes ago, Filozof manijak said:Ovo novouvedeno obavezno pojilovreme može neverovatno da sjebe momentum jedne ekipe koja je u naletu. Trebaće vremena igračima (a i trenerima) koji čitavu karijeru igraju na poluvreme 45 min da se priviknu na ove četvrtine.Il,. još bolje, ukinuti tu glupost nakon SPNaravno da će ukinuti, ovo samo retardirani Ameri mogu da forsiraju
2 hours ago2 hr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:mislim da je ovo ključ dominacije španskog sporta, i fudbal, i tenis, i formula, košarka…Lančana reakcija