June 20Jun 20 cirkus. Almiron dobio crveni jer je šakom pokrio usta i nešto rekao jednom od turskih igrača. haotična i zabavna utakmica.
June 20Jun 20 9 minutes ago, Gandalf said:cirkus. Almiron dobio crveni jer je šakom pokrio usta i nešto rekao jednom od turskih igrača.haotična i zabavna utakmica.Bukvalno je sam kriv, ovo pravilo su uveli na sva zvona... što bi rekao Vardi, "chat shit, get banged!"
June 20Jun 20 Moji utisci:Paragvajci parkirali bus, Turci došli na prvenstvo bez vozačke i s dva promila u krvi. Cripple fight, zabavno za gledanje.Sudiji svaka čast, nije jebo živu silu.Montela se izbotoksirao za sve pare. Edited June 20Jun 20 by papapavle
June 20Jun 20 Bas volem sto su ispali bosforski SrbiSad ako su pametni Paragvaj i Degenek da se dodaju 97 minuta i odu dalje i jedni i drugiMada bi ja volo da ih klokani iskidaju i izbace skroz Edited June 20Jun 20 by Ratamahatta
June 20Jun 20 ali Paragvaj za 30 godina nisu odmakli dalje od Čilaverta, fudbal se u međuvremenu promenio i manje zemlje imaju neke talente, svi pokušavaju da igraju nešto, a ovi uvek isto kao najgori bednici samo najtvrđi bunker, krađa vremena, valjanje, svađanje
June 20Jun 20 Sad Montela kad ga nogiraju da lepo preuzme azure i napokon ih odvede na WC, kad je mogao sa turskom može i sa njima...a tamo šta bude