Saturday at 04:023 days cirkus. Almiron dobio crveni jer je šakom pokrio usta i nešto rekao jednom od turskih igrača. haotična i zabavna utakmica.
Saturday at 04:133 days 9 minutes ago, Gandalf said:cirkus. Almiron dobio crveni jer je šakom pokrio usta i nešto rekao jednom od turskih igrača.haotična i zabavna utakmica.Bukvalno je sam kriv, ovo pravilo su uveli na sva zvona... što bi rekao Vardi, "chat shit, get banged!"
Saturday at 04:443 days 74 mins: Paraguay have completed just eight passes in this entire second half.
Saturday at 04:593 days Turska u 2 utakmice cca 60 udaraca, 0 golova.Ako ovo izgube i matematički ispadaju.
Saturday at 05:213 days Moji utisci:Paragvajci parkirali bus, Turci došli na prvenstvo bez vozačke i s dva promila u krvi. Cripple fight, zabavno za gledanje.Sudiji svaka čast, nije jebo živu silu.Montela se izbotoksirao za sve pare. Edited Saturday at 05:213 days by papapavle
Saturday at 07:033 days Bas volem sto su ispali bosforski SrbiSad ako su pametni Paragvaj i Degenek da se dodaju 97 minuta i odu dalje i jedni i drugiMada bi ja volo da ih klokani iskidaju i izbace skroz Edited Saturday at 07:043 days by Ratamahatta
Saturday at 10:313 days ali Paragvaj za 30 godina nisu odmakli dalje od Čilaverta, fudbal se u međuvremenu promenio i manje zemlje imaju neke talente, svi pokušavaju da igraju nešto, a ovi uvek isto kao najgori bednici samo najtvrđi bunker, krađa vremena, valjanje, svađanje
Saturday at 10:463 days Sad Montela kad ga nogiraju da lepo preuzme azure i napokon ih odvede na WC, kad je mogao sa turskom može i sa njima...a tamo šta bude