June 15Jun 15 Must win za obe ekipe nakon uvodnih poraza. Knedličke kvalitetnije, ali lopta je okrugla.
June 18Jun 18 On 15. 6. 2026. at 9:44, Mindaugas Žukauskas said:Must win za obe ekipe nakon uvodnih poraza. Knedličke kvalitetnije, ali lopta je okrugla.Jedan od lepsih stadiona do sad, men se cini
June 18Jun 18 Česi već dali. Deluje da je Južna Afrika najgora iz Afrike na SP, ne znam kako su bili ispred Nigerije u grupi plus su jednu utakmicu izgubili službenim rezultatom
June 18Jun 18 I meni Južna Afrika deluje slabašno. Trude se oni, ali malo šta mogu u napadu... Edited June 18Jun 18 by Michael Krueger
June 18Jun 18 Mudau kao omladinac igrao za FK Mesopotamiju, kad je isao u obdaniste vozio je roditelje kuci
June 18Jun 18 Ovo se zove ne znaju ni jedni, ni drugi. Da, ni sudije ne znaju; posebno pomocnica () gore, koja mislim da je jednom potrefila ofsajd (ide ponovljeni snimak, a igrac onside brat bratu 10 metara), plus ovaj kriterijum za prekrsaje kao u petoj ligi na Ostrvu.
June 18Jun 18 1 hour ago, sasha said:ne znam kako su bili ispred Nigerije u grupi plus su jednu utakmicu izgubili službenim rezultatomMaltene reprezentacija iz nacionalnog prvenstva, stalno su zajedno i ne putuju iz Evrope i sl na kvale u Afriku.
June 18Jun 18 Mnogo mi zao JA ako ispadnu, mnogo su gotivni i neiskvareni, ali naivni za ovo takmicenje, sutiraju sa 50 metara