Monday at 07:443 days Must win za obe ekipe nakon uvodnih poraza. Knedličke kvalitetnije, ali lopta je okrugla.
2 hours ago2 hr On 15. 6. 2026. at 9:44, Mindaugas Žukauskas said:Must win za obe ekipe nakon uvodnih poraza. Knedličke kvalitetnije, ali lopta je okrugla.Jedan od lepsih stadiona do sad, men se cini
2 hours ago2 hr Česi već dali. Deluje da je Južna Afrika najgora iz Afrike na SP, ne znam kako su bili ispred Nigerije u grupi plus su jednu utakmicu izgubili službenim rezultatom
2 hours ago2 hr I meni Južna Afrika deluje slabašno. Trude se oni, ali malo šta mogu u napadu... Edited 2 hours ago2 hr by Michael Krueger
1 hour ago1 hr Mudau kao omladinac igrao za FK Mesopotamiju, kad je isao u obdaniste vozio je roditelje kuci
1 hour ago1 hr Ovo se zove ne znaju ni jedni, ni drugi. Da, ni sudije ne znaju; posebno pomocnica () gore, koja mislim da je jednom potrefila ofsajd (ide ponovljeni snimak, a igrac onside brat bratu 10 metara), plus ovaj kriterijum za prekrsaje kao u petoj ligi na Ostrvu.
1 hour ago1 hr 1 hour ago, sasha said:ne znam kako su bili ispred Nigerije u grupi plus su jednu utakmicu izgubili službenim rezultatomMaltene reprezentacija iz nacionalnog prvenstva, stalno su zajedno i ne putuju iz Evrope i sl na kvale u Afriku.
1 hour ago1 hr Mnogo mi zao JA ako ispadnu, mnogo su gotivni i neiskvareni, ali naivni za ovo takmicenje, sutiraju sa 50 metara