Tuesday at 22:541 day Norvežani baš antipatična ekipa, od igrača preko igre pa do dresova, počeo da navijam za Irak. Na kraju nije loše bilo poluvreme.
Tuesday at 22:551 day 1 minute ago, Tsai said:ovo je norvezanima srbija kamerunZnači biće 3-3... Edited Tuesday at 22:561 day by Michael Krueger
Tuesday at 22:571 day 2 minutes ago, MiddleClass said:Bas je suplja Norge pozadiiSpori su, ali sto najvise iznenadjuje primili su gol od igraca koji je uspeo da nadskoci trojcu norveskoh dzinova koji nisu ni pokusali da skoce.
Tuesday at 23:031 day Ja cu da navijam za Norvesku, iako mi ne pase njihov stil igre. Mali su narod u odnosu na Irak, ali demokratski i slobodoljubiv. Uz to, pomagali su i spasavali nase internirane borce iz nemackih logora u 2. svetskom ratu. Dobri razlozi da navijam za njih.
Tuesday at 23:151 day 19 minutes ago, Miljenko said:Kakav niz sansi za 2-2. Steta za ovaj volej na kraju.Da je uleteo volej, gol prvenstva ladno.
Tuesday at 23:231 day Ja jedino ovakve meceve i volim. Puno sansi, gresaka, jedino nervira sudija koji ne ume da oceni prekrsaje.
Tuesday at 23:281 day 4 minutes ago, Miljenko said:Ja jedino ovakve meceve i volim. Puno sansi, gresaka, jedino nervira sudija koji ne ume da oceni prekrsaje.Ajde prekršaje, ni očigledne ofsajde ne vidi...