2 hours ago2 hr Kapa dole kapo verde Shvatam želju trenera Španije da odmori rovite vedete ali ako vidiš da do 70' ne ide... Pa menjaj, jbt, ko ima bodova za bacanje protiv autsajdera
2 hours ago2 hr Dobro, Spanci su izgubili prvu 2010.Ali Oyrazabal nije David Villa, Pedri nije Xavi a ni Rodri 2026 nije Rodri iz 2024. Edited 2 hours ago2 hr by dillinger
2 hours ago2 hr Just now, Valk said:Kapa dole kapo verde Shvatam želju trenera Španije da odmori rovite vedete ali ako vidiš da do 70' ne ide... Pa menjaj, jbt, ko ima bodova za bacanje protiv autsajderaMa imao je ofanzivnijih varijanti koliko hoces, nego je sad u modi ''Gvardiola overthinking'', kako drugacije objasniti besmislen sastav s pocetka.
2 hours ago2 hr Moraće Španci da dobiju Urugvaj ako hoće da izbegnu Argentinu odmah u 1/16f. Naravno ako ne bude još iznenađenja
2 hours ago2 hr Gotivna ekipa, gotivni navijači, svaka čast Kapoancima. Odmah ponuditi pasoše celokupnom timu i stručnom štabu, u mračnom foajeu na marginama nekog međunarodnog sastanka.
1 hour ago1 hr Danas svi igraju fudbal...I sve izgovore smo prvi koristili!Zelenorćani nisu bez šansi protiv KSA jer su atletičniji, a protiv Urugvajaca bi trebalo da imaju visinsku prednost. Odokativno kažem, nemam pojma odgovara li činjeničnom stanju.
1 hour ago1 hr 4 minutes ago, Valk said:Danas svi igraju fudbal...I sve izgovore smo prvi koristili!Ali jedini i dalje, posle svih izgovora, koristimo onu epsku kao zaključak - pa ipak, ostaje žal... Edited 1 hour ago1 hr by Rudolf Pingvinoglu
1 hour ago1 hr 7 minutes ago, Valk said:Danas svi igraju fudbal...I sve izgovore smo prvi koristili!Zelenorćani nisu bez šansi protiv KSA jer su atletičniji, a protiv Urugvajaca bi trebalo da imaju visinsku prednost. Odokativno kažem, nemam pojma odgovara li činjeničnom stanju.Ljudi izbacili Kamerun da bi dosli na SP, tu su negde sa Arabijom. O Urugvaju ne znam sta da mislim, nesto mi nisu ni drugi esalon vise.
1 hour ago1 hr Golman ostrvljana imao 40K pratioca na instrramu pre utakmice. Sada ima 1.5 miliona (ups, 1.6 posle refresha) vozinha1
1 hour ago1 hr 37 minutes ago, Papovac said:ako se po jutru dan poznaje, spanci ce biti prvaci. od'90 prvaci mrljave na startu.Brazil uzimaMaradona umro pre proslog svetskog, Argentina uzelaPele umro pre ovog svetskog
1 hour ago1 hr Potcenjujete afrikance, oni su bolji od azijata (izuzev Japana i Koreje) i konkakafovaca, iz tih njihovih kvalifikacija je tesko izvuci seSad je malo lakse nego pre, but stillOvi su bili ispred Kameruna koji nam je takodje sa Snup Dogom na celu dao 3 komada u momentu kad smo bili troduplo jaci nego sad
1 hour ago1 hr KSA - URU joj jebem ti zivot kome se to gledaNZE - IRA istoDoduse mislio sam i da ce SWE - TUN biti neka 1-0 smaracina kad ono...