Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Švedska - Tunis 15. jun 04:00 Monterrey

kutak za prognozu 12 members have voted

1. 1. kutak za prognozu

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/15/26 at 02:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

IMG_1514.jpeg

još jedna od tja utakmica, prevashodno zbog termina, a malo i zbog učesnika

Termin je vrh, nedelja uveče. Ali nema puno šta da se vidi. Deluje kao potop arapske braće u najavi.

Inače solidno popunjen stadion u Noevo Leon pretežno Šveđanima.

Instant jinx, dade gol Tunis D

Beton liga. Turistima za utehu, Monterej je lep grad za posetiti.

Kakvi golovi ovde padaju. fpalm

Beton liga baš. Šveđani pobedom imaju dobre šanse za prolaz, a ne liče ni na šta. Boring

Screenshot_20260615_073651_app_revanced_android_youtube_MainActivity.jpg

Toliko su ih naplašili sa onom situacijom na Katar-Švica, da sad puštaju animacije za onside od dva metra. Kakvi su to glupanderi

Ovi pola golova proimili, jer ne uneju da iznesu loptu, da su ispucavali, bolje bi prošli... Nije moderan fudbal za svakog...

Lamusi dobio otkaz. Absolute cinema!

Čujem da je vucarao sina debilka svuda sa sobom van svakih protokola. I potukao se sin naravno sa nekim navijačem

Jedno pitanje u vezi sa četvrtim golom Šveđana. Lopta je išla u šesnaesterac, Svanberg je u ofsajdu, lopta ide prema njemu, Isak je, kao, dodiruje, a zapravo ju je možda krznuo (video sam da je lopta registrovala njegovo pipanje), ali ona nije promenila smer, i Svanberg dolazi do nje, daje gol, i to je regularno. To je sada tako po pravilima? Dakle, svaki dodir je potpuno nova akcija iako se ništa nije promenilo u odnosu na prethodnu započetu akciju? Iz moje vizure je ovo potpuno ista akcija, i nema blage veze sa tim da je nešto novo krenulo jer i nije.

Svaki dodir je nova akcija, jako odavno....

Da, razumem, ali ovaj dodir nije ništa promenio, i pri tome je bio toliko minoran da ni na koji način nije uticao na prethodnu akciju, to je moja poenta. Dakle, ovo bukvalno pipanje lopte nije uticalo na centaršut ni na koji način. Prosto mi je nemoguće da je svaki, čak i nenamerni dodir nova akcija, čak i u situacijama kada to nema nikakve logike. Sada mi na pamet pada, recimo: igrač uputi loptu ka igraču koji je u ofsajdu, lopta na putu dotakne, ali bukvalno dotakne igrača istog tima odnosno dotakne njegovu, recimo levu nogu dok mu prolazi kroz noge, nastavlja u apsolutno istom smeru u kojem je i krenula, i dolazi do onog prvog igrača koji više nije u ofsajdu, i on komotno može da nastavi akciju. Nemi mi ovo smisla nikako.

1 hour ago, notenoughreasonsforclaire said:

Da, razumem, ali ovaj dodir nije ništa promenio, i pri tome je bio toliko minoran da ni na koji način nije uticao na prethodnu akciju, to je moja poenta. Dakle, ovo bukvalno pipanje lopte nije uticalo na centaršut ni na koji način. Prosto mi je nemoguće da je svaki, čak i nenamerni dodir nova akcija, čak i u situacijama kada to nema nikakve logike. Sada mi na pamet pada, recimo: igrač uputi loptu ka igraču koji je u ofsajdu, lopta na putu dotakne, ali bukvalno dotakne igrača istog tima odnosno dotakne njegovu, recimo levu nogu dok mu prolazi kroz noge, nastavlja u apsolutno istom smeru u kojem je i krenula, i dolazi do onog prvog igrača koji više nije u ofsajdu, i on komotno može da nastavi akciju. Nemi mi ovo smisla nikako.

Tzv. Lovren pravilo fantom

Edited by MiddleClass

1 hour ago, notenoughreasonsforclaire said:

Sada mi na pamet pada, recimo: igrač uputi loptu ka igraču koji je u ofsajdu, lopta na putu dotakne, ali bukvalno dotakne igrača istog tima odnosno dotakne njegovu, recimo levu nogu dok mu prolazi kroz noge, nastavlja u apsolutno istom smeru u kojem je i krenula, i dolazi do onog prvog igrača koji više nije u ofsajdu, i on komotno može da nastavi akciju. Nemi mi ovo smisla nikako.

Brate, ima i većih problema. Tu je makar zakačila saigrača, pa i hajde. Nekad se vodi kao nova akcija ako okrzne protivničkog igrača, ako se ustanovi da je to krzanje ustvari deliberate akcija, tj. pokušaj da odigra loptom. Čuveni gol Mbapea protiv Španije: