May 28May 28 FIFA World Cup™ FantasyPlay the official FIFA World Cup 2026™ Fantasy game. Only available on FIFA.Napravio sam PPP ligu.Ako moderatori smatraju da treba da ide u fantasy deo foruma neka je slobodno prebace.Samo klik na link i u ligi ste. Ako sam nešto pogrešno linkovao, ispraviću pošto kucam preko telefona.0Y5CWEGI - ovo je kod ako ne uđete preko linkaSportski pozdrav!
May 31May 31 Napravih tim i uđoh u ligu, SelektorskaKomisija (nisam znao da su ime tima i username ista stvar i da ne mogu da se menjaju...) - mislim da je očigledan kriterijum izbora igrača 🤪 mada je izbor ogroman, teško je bilo izdvojiti 15 najbizarnijih imena.
May 31May 31 Retko igram fudbalski fantasy, no da probam ovo. Nadam se da ce nas biti dosta. Dobro je te sam mogao isti nick, kao sa foruma, da stavim.
Thursday at 21:272 days 7a0 — Sete a Zero7a0 — Sete a ZeroRoll the dice, build your dream national team and win 7–0.evo igrajte se
Friday at 07:332 days Ma daj, igra je glupa, izbacio sam Nemce svaki put na penale, do sad...Tu treba da bude jedna prosti if, ako igraš protiv Nemaca penale, gubiš...
Friday at 07:472 days 13 minutes ago, radisa said:Ma daj, igra je glupa, izbacio sam Nemce svaki put na penale, do sad...Tu treba da bude jedna prosti if, ako igraš protiv Nemaca penale, gubiš... Ja izgubio od Engleza dva puta na penale... niko nikad 😂
Friday at 08:162 days Sastavljam po principu "ove sam volio" (dok mi ne uvale reprezentacije prije mog vremena), krivo mi je što u ekipi nije jedan od Ronaldinha, Rivalda ili Romarija.
Friday at 18:321 day juce sam djuskao, belgija 2010e -> pfaf, enzo scifo, van der elst, kulemans, to je 1986a :/
Friday at 20:271 day S kakvim sam ja timom ušao u finale!Pritom sve utakmice nakon grupe, uključujući i finale, su otišle u penale Edited Friday at 20:271 day by Svarog
Friday at 22:091 day Deluje da je lakše osvojiti ako imaš par nonejmera u ekipi. Kad je tim nakrcan zvezdama, nema leba