Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PPP u Amerikama

Featured Replies

Imamo li predstavnike na ovom SP, i na kojim utakmicama? Čitam da su cene paprene, drugar iz LA ni ne pomišlja da plati to sranje, iako obožava fudbal.

definitivno Hrvatska-Gana u Filladelfiji, 27-og juna. čekam da padne cena za Bosance u Torontu i osminu finala u Filadelfiji (verovatno Francuska-Nemačka).

edit: neke od utakmica u LA-u su relativno jeftine, ispod $200 za Iran-NZ -> https://seatsidekick.com/#matches

Edited by Gandalf

Ja možda ispratim renesansni duel De Brujne vs Salah u Sijetlu 15.6, karte došle na ispod 300 baka, a miriše mi da može to i niže.

Ja sam prvo mislio da bojkotujem zbog bezobrazluka sa Ticketmasterom i cenama karata, ali videćemo. Ako bude debakl sa posetom, biće i bagatela ponuda. Arlington i Hjuston mi igraju.

U svakom slučaju ne kupujem ništa u napred. Trebaš stvarno biti dobar komad budale pa da odvojiš 500+ baksa za utakmicu u grupi. Kod mene je dodatni problem što klinac trenira sokerTM od skoro, tako da je kod mene to puta 2.

Ја сам се овоме СП баш радовао. Кад сам видео цене карата, паркинга и превоза до стадиона схватио сам да би цела авантура за мене и Васића 2.0 била реда величине нашег удела за школарину идуће године и то само за грпну фазу, Нека хвала.

On 22. 5. 2026. at 23:28, bios said:

Ako bude debakl sa posetom, biće i bagatela ponuda. Arlington i Hjuston mi igraju.

Ameri drugi u D, Iranci drugi u G = ludilo u Arlingtonu u 1/16 finala. Trenutno su najjeftinije karte oko $500 u preprodaji.

Edited by Gandalf

On 29. 5. 2026. at 19:06, Gandalf said:

Ameri drugi u D, Iranci drugi u G = ludilo u Arlingtonu u 1/16 finala. Trenutno su najjeftinije karte oko $500 u preprodaji.

Карте значи сома, соба 200 клопа 200 бензин 120 паркинг Бог зна. Џаба

1 hour ago, porucnik vasic said:

Карте значи сома, соба 200 клопа 200 бензин 120 паркинг Бог зна. Џаба

hebi ga, napisa čovek da mu igraju Arlington i Hjuston. D cena karata će možda pasti, ja bih na njegovom mestu pratio rezultate u tim grupama i cenu karata za tu osminu finala. dok tebi Arlington baš i ne odgovara. ni meni, daleko + ne volim gradove u kojima svuda moraš kolima.

možda (mu) je Hjuston pristojna varijanta za otići. uz Filadelfiju, jedini grad u kojem će biti festival tokom celog trajanja prvenstva.

Edited by Gandalf

• 4 weeks later...

Juče na aerodromu u Čikagou sam bio u redu sa gomilom likova iz Tartan Army. Mislim da su samo presedali za Majami.

Fotkao ovog lika u kiltu i novom dresu na koji balavite tamo na drugom topiku (meni je ništa posebno, iskreno).

Drugi jedan tip je imao zanimljivu majicu. Teget, napred samo natpis "tartan army", ali je pozadi čitav tekst koji je u fazonu "Choose life. Choose a job..." iz Trainspottinga ali ima reference na škotski fudbal i navijačke humanitarne aktivnosti (Tartan Army su i u Beogradu imali neke donacije, za Tiršovu mislim). Nisam uspeo njega da fotkam. Da sam Škot tu majicu bih nosio wub

Biću službeno ovde par dana pa se za vikend prebacujem u Palo Alto. Od utakmica gađam se samo sa 1/16 finala u San Francisku. Ali obzirom da je to utakmica između neke trećeplasirane i prvog iz grupe D što će verovatno biti USA, kapiram da će cena karte biti osamsto triliona i da zbog toga neću ići. Jebigica.

20260622_145652.jpg