May 25May 25 Svaki put kad se pojavi na TV u ovoj jakni, 10 modnih dizajnera u Milanu napusti fakultet i oda se alkoholu.
May 25May 25 Još kad upotpuni sa ovim donjim delom, uf, uf.Ali dobro, ovo je široko pa široko, ne sviđa mi se, ali bar ne viri ništa ne guz'ci. Nije problem one jakne što je široka (toliko) nego kakva mu ono pelena pozadi
May 25May 25 6 minutes ago, Hele said:Još kad upotpuni sa ovim donjim delom, uf, uf.Ali dobro, ovo je široko pa široko, ne sviđa mi se, ali bar ne viri ništa ne guz'ci. Nije problem one jakne što je široka (toliko) nego kakva mu ono pelena pozadi Zasto je ovaj juznoamericki fudbaler izmedju Noleta I Mede u suknji?
May 25May 25 27 minutes ago, Lo Zingaro said:Zasto je ovaj juznoamericki fudbaler izmedju Noleta I Mede u suknji?
May 25May 25 I medina jakna deluje kao ufircana, nesasivena.A ovo Novakovo pozadi mi deluje kao da ce u jednom momentu spustiti se cetvoronoske i to navuci na dupe.Biciklisti imaju tako duzi taj zadnji deo.
May 25May 25 Sve, sve, ali sta ciazzi dileja poput V. TroCkog moze da mu pomogne?Doticni je pobedio 0 velikih meceva u karijeri i osvojio 0 titula vecih od ATP500, sa pritiskom se nosio kao reklama za ozbiljne F-dijagnoze, a povukao se pre 5 godina. Tek je kao trener 1 nula. Edited May 25May 25 by G. L.
May 25May 25 Meda ko onaj neki zmaj od sipova cini mi se Sad gledam rezultate zenskoh meceva, ima neka francuskinja Tiantsoa Sarah Rakotomanga Rajaonah kao neka brzalica
May 25May 25 Ruud jedva u pet setova protiv Safiulina. Igranje Ženeve nakon svih mastersa na šljaci mu i nije baš najmudrija odluka. Ako je ovaj na pola rezervoara, mogla bi ovo da bude fina šansa za Međedovića da napravi iznenađenje.
May 25May 25 On 25. 5. 2026. at 0:10, Hele said:Dobro, jel realno da niko ne komentariše trenerku i ono čudo preko guz'ce Jaša je vrlodobra, biće pravi hit među brojnim ciljnim grupama - perači šajbni po semaforima, skupljači sekundarnih sirovina, šaneri po marketima, a poslužiće i kao rezervni padobran ako glavni zataji.