April 8Apr 8 ZidrunasImao je i mini-epizodu u Wizardsima, kad su ga Cavsi trejdovali za Jamisona, pa ga ovi brže bolje vejvovali i on se vratio u Klivlend. Ako to nije pišanje po pravilima onda ne znam šta je.
April 9Apr 9 2001–2004 Snaidero Udine2004–2010 Los Angeles Lakers2010–2011 New Jersey Nets2011–2013 Anadolu Efes2014 Los Angeles Clippers2014 Reyer Venezia Mestre2014 Laboral Kutxa2015 İstanbul BB2015–2017 New York Knicks2017–2018 Auxilium Torino2019 Scaligera Basket VeronaJedan od začetnika one lud-ko-struja generacije. Solidan ukus za žene.
April 9Apr 9 Author Makedonikos je tih godina tukao da li FMP ili Hemofarm u polufinalu ULEB kupa u onoj njihovoj usranoj fiskulturnoj sali od hale. Nesto ovde glat izgubili, tamo dobili 20+, zeleni dresoviKecman je igrao tamo, ali ko jos da ga jebemDaj hint
April 9Apr 9 2 minutes ago, Ratamahatta said:Daj hintne znam za makedonikos ali je prajm sezone proveo u barci, bio po meni jedan od najzajebanijih euroleague igrača 2-3 sezone.kao neki sportski tenkić sa opasnim džakom trikova i surovom snagom, šut diskutabilan ali se nije libio da ga koristiA negdje daleko u ilinoji*Nadgrobna ploča stojiI prazan kovčeg čekaDa Pit stigne iz daleka*tamo je rođen : i
April 9Apr 9 5 minutes ago, Ratamahatta said:Aaaha, prehintovao si. Pit Mikel Perimeter Milojecelu sam ti pesmu pustio
April 9Apr 9 al jako je štoje rođen u ilinoisu, kao i pit iz azrine pjesme. nisam mogao to da iskuliram