Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pogodi košarkaša

Featured Replies

Stiv Smit

Mala trivia, tamo neka 1998, prva runda plejofa, igraju Vladov Sarlot i Atlanta, Glen Rajs sa jedne, Stiv Smit sa druge, trpali su ozblijno obojica, vrsni šuteri, meka ruka, baš jak duel. Pobedi Šarlot čini mi se 3:2 i ode na Čikaga.

U svojim klinačkim rezonovanjima zamišljam kako bi jebački bio tim koji bi spojio Rajsa i Smita, cepali bi mrežice na svim tekmama, hiljadu trojki u najavi. Posle u nekom starijem albumu sa sličicama vidim da su obojica potekli iz Majamija i igrali tamo zajeno. I nije bilo hiljadu trojki (

Edited by goofs

• Replies 1.2k
  • Views 17.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• goofs
    goofs

Markošvili Mamutošvili Milutinošvili Miodragšvili Mamašvili Medošvili neki švili je

• Svarog
    Svarog

taman htedoh da napišem "najzad nešto lako " i onda proverim na Wiki, kad ono San Epifanio nije mrdnuo iz Barce

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Radisav

Posted Images

Čepmena pamtim isključivo po ovome

Evo vam i zadatak, uzurpirao sam temu

1968–1980 Radnički Belgrade

1980–1984 Šibenka

1984–1987 IMT Belgrade

1987–1988 Šibenka

1988–1990 Radnički Belgrade

Igrao jedno polufinale kupa šampiona i finale kupa pobednika kupova. I dva puta finale starog kupa koraća.

Edited by goofs

3 minutes ago, goofs said:

Evo vam i zadatak, uzurpirao sam temu

1968–1980 Radnički Belgrade

1980–1984 Šibenka

1984–1987 IMT Belgrade

1987–1988 Šibenka

1988–1990 Radnički Belgrade

Igrao jedno polufinale kupa šampiona i finale kupa pobednika kupova.

Srećko Jarić

Jeste ćale na Jarića.

Radnički je bio ozbiljan tim 70ih, jednom šampioni i jednom osvajači kupa. Dudin stariji brat je bio trener.

Bez početnog kluba
1977-1983

1983–1986 Stade Français

1986–1990 Reyer Venezia

pomislio sam praja ali ne verujem da je igrao za ovaj stade francais plus igrao je i u zvezdi na kraju

1 minute ago, goofs said:

Jeste ćale na Jarića.

Radnički je bio ozbiljan tim 70ih, jednom šampioni i jednom osvajači kupa. Dudin stariji brat je bio trener.

U pravu si, bio je kontinuitet trener/igrači uz dobar rad i za to vreme, uz malo sreće i dosta kvaliteta, to je bila neka formula uspeha... Sedamdesetih sam bio još premali za razumevanje košarke, nešto od tih igrača iz Radničkog sam ukačio kasnije kao veterane na tv prenosima subotom od 17h...

Edited by alkibijad

1 minute ago, uini said:

pomislio sam praja ali ne verujem da je igrao za ovaj stade francais plus igrao je i u zvezdi na kraju

Praja je, iako je kasno počeo sa košarkom, osvojio već evropsko '73...

neko je naš, verovatno jako poznat ali ne znam nikoga ko je igrao za veneciju osim praje

4 minutes ago, alkibijad said:

U pravu si, bio je kontinuitet trener/igrači uz dobar rad i za to vreme, uz malo sreće i dosta kvaliteta, to je bila neka formula uspeha... Sedamdesetih sam bio još premali za razumevanje košarke, nešto od tih igrača iz Radničkog sam ukačio kasnije kao veterane na tv prenosima subotom od 17h...

Ja imam neki album sa sličicama (zapravo karticama) iz 1973. što je ćale skupljao, pa sam kroz to voleo da istražujem. Ovo je sve bilo daleko pre nego sam se rodio, ali deluje da je liga bila baš jaka 70ih, 7 različitih šampiona u 10 godina, i neka baš legendarna imena su tad igrala u SFRJ. Cenim da je bilo mega zanimljivo za praćenje svim fanovima košarke.

2 minutes ago, goofs said:

Ja imam neki album sa sličicama (zapravo karticama) iz 1973. što je ćale skupljao, pa sam kroz to voleo da istražujem. Ovo je sve bilo daleko pre nego sam se rodio, ali deluje da je liga bila baš jaka 70ih, 7 različitih šampiona u 10 godina, i neka baš legendarna imena su tad igrala u SFRJ. Cenim da je bilo mega zanimljivo za praćenje svim fanovima košarke.

Uz neosporan talenat, ulaganje i rad, pomoglo je i što je postojala vremenska barijera za odlazak u inostranstvo i što su transferi unutar lige bili ređi, pa se mogla stvoriti kičma (uigranost) tima za mnogo godina...

• Author

A i Vlade Djurovic je bio mlad

1 minute ago, Ratamahatta said:

A i Vlade Djurovic je bio mlad

trener motivator... dokazani domaći uspesi osamdesetih.

U stilu V.Đ. ili Broja Jedan...
Jednom dok sam bio kadet, došao je Ranko Žeravica na trening jednog 1.b-ligaša i okupili nas sve od kadeta do seniora. Mi se nešto tu kao dokazujemo, šiljimo u visokim procentima, izvodimo besne kerefeke... Na kraju Ranko izvadi iz ranca, neku svoju knjigu koju je doneo na prodaju i održi kratak govor.
Posle smo odgledali i prvu NBA utakmicu na snimku u sali.

Edited by alkibijad