March 4Mar 4 Ajd dobro, ako nisam dobro kopirao praštajte1985.–1989. Dallas Mavericks 1989.–1990. Golden State Warriorsi 1990. San Antonio Spursi 1990. Košarka Napoli 1991.–1993. ALBA Berlin
March 5Mar 5 au sine, kucamo na vrata zaboravljenih asova. morao sam da guglamvrhunski nickname, nikada nisam cuo
March 5Mar 5 34 minutes ago, uini said:au sine, kucamo na vrata zaboravljenih asova. morao sam da guglamvrhunski nickname, nikada nisam cuoEuropljanin i intelektualac, što bi rek'o Očalinko u Velom mistu. Radi kao inženjer posle karijere. Edited March 5Mar 5 by alkibijad
March 5Mar 5 13 hours ago, alkibijad said:Ajd dobro, ako nisam dobro kopirao praštajte1985.–1989. Dallas Mavericks 1989.–1990. Golden State Warriorsi 1990. San Antonio Spursi 1990. Košarka Napoli 1991.–1993. ALBA Berlinje l ovo cela karijera ili si isekao neki deo? samo 8 godina, baš kratko.
March 5Mar 5 19 minutes ago, Svarog said:je l ovo cela karijera ili si isekao neki deo? samo 8 godina, baš kratko.Cela profesionalna... Igrao je na koledžu Indiana.U vreme kad su se cenili "tornjevi" na mestu petice.Nastupao dva puta na OI. Edited March 5Mar 5 by alkibijad
March 5Mar 5 Ha, nasla sam ga. Uwe Blab, GOOGLE je moj drugPrvo pomislih na Srempfa, ali on se nije vracao u Evropu i zapravo je igrao za Dalas. Edited March 5Mar 5 by Moonwalker
March 5Mar 5 3 minutes ago, Moonwalker said:Ha, nasla sam ga. Uwe Blab, GOOGLE je moj drugPrvo pomislih na Srempfa, ali on se nije vracao u Evropu i zapravo je igrao za Dalas.Obojica su igrali za Dalas. I Šrempf i Blab.S tim da Šrempfa više pamtim po Indijani i Soniksima...Šarenac ga pominje (Blaba) u svakom drugom prenosu kad komentariše Nemačku. Verovatno je Š. prestao da ozbiljno prati košarku, kad i ja. Edited March 5Mar 5 by alkibijad
March 5Mar 5 2 minutes ago, alkibijad said:Šarenac ga pominje (Blaba) u svakom drugom prenosu kad komentariše Nemačku. Verovatno je Š. prestao da ozbiljno prati košarku, kad i ja. , pa tako nesto.Ja ih se vise secam iz nemacke reprezentacije, s tim sto ovog drugog bas kroz maglu. Edited March 5Mar 5 by Moonwalker
March 5Mar 5 9 minutes ago, Moonwalker said:Ha, nasla sam ga. Uwe Blab, GOOGLE je moj drugPrvo pomislih na Srempfa, ali on se nije vracao u Evropu i zapravo je igrao za Dalas.Postavljaj.