March 19Mar 19 mada, vise timova nego sezona. znam ga, podseća me vizuelno na čedi osmana cca ali mi ime/prezime izmiče, davno je bilo
March 19Mar 19 Just now, kralj said:Jirži Velš, bio je vrlo zapažen u Bostonu.ko još gleda boston osim maga-pregalacajeste, zato mi se trejnspoting motao po glavi, irvin velš i jirži velš, jednom braća
March 19Mar 19 svaka vama čast, baš imate veliki storage memorije. veliki kao željkova senka, ostojin ego ili jagov smisao za humor.
March 19Mar 19 1 minute ago, uini said:svaka vama čast, baš imate veliki storage memorije. veliki kao željkova senka, ostojin ego ili jagov smisao za humor.kao Nikitine metafore i Zvonkova poetika... ljudi su fanovi, a kad si emocijama vezan za nešto, bilo da je to ljubav prema košarkaškoj igri ili možda nekoj menadžerskoj igrici onda se imena pamte.. Edited March 19Mar 19 by alkibijad
March 19Mar 19 1 hour ago, kralj said:Ma ja prepoznam svakog petog i to kad mi neko digne lopovsku kao ti sad.Amerikanac, ali ne mogu da se setim...
March 20Mar 20 Ostala nam samo fudbalska lopta na košarci... Da otključam topic Tanaka Beard. Kralj je postavio rekordera Evrolige prema PIR indexu (35 poena i 19 ribandi) s početka već daleko odmaklog 21. veka.
March 20Mar 20 1975–1982 Philadelphia 76ers1982–1987 New Jersey Nets1987 Utah Jazz1987–1989 Detroit Pistons1989–1991 Auxilium Torino1991–1992 Philips Milano1992–1994 Libertas Forlì1995 Harlem Globetrotters1995–1996 Sioux Falls Skyforce1999–2000 Winnipeg Cyclone2000 Pennsylvania ValleyDawgsHint: Snaga kroz usta ulazi.
March 20Mar 20 Hint2: Nosio je po današnjim merilima "neprikladan nadimak" Bejbi gorila... Edited March 20Mar 20 by alkibijad
March 20Mar 20 prvi put cujem za taj nadimak; to bi trebalo da je lik sa jednim od najboljih a opstepoznatih nickova, "cokoladni grom"
March 20Mar 20 13 minutes ago, uini said:ja nisam u prilici sad da se igram, nek' ppstavi neko ko je raspolozenPostavi kad stigneš...Na ovom topicu vreme miruje.
March 20Mar 20 23 minutes ago, uini said:prvi put cujem za taj nadimak; to bi trebalo da je lik sa jednim od najboljih a opstepoznatih nickova, "cokoladni grom"Nicknames: Stevie Wonder nicknamed him "Chocolate Thunder". He was also referred to as "Baby Gorilla" and "Dr. Dunk". Edited March 20Mar 20 by alkibijad
March 20Mar 20 evo lakog pitanja koje ne moram da pejstujem, kad smo vec kod dobrih nickova: ko je human highlight reel?
March 20Mar 20 1 minute ago, uini said:evo lakog pitanja koje ne moram da pejstujem, kad smo vec kod dobrih nickova: ko je human highlight reel?Atlanćanin? Zakucavač sa povređenom tetivom iz Paoa? :) Edited March 20Mar 20 by alkibijad