March 10Mar 10 20 minutes ago, alkibijad said:Važi, ne mogu da se setim igrača kojeg si postavio, ali mislim da je imao više državljanstava što mu je omogućilo igranje u Grčkoj kad je bilo dozvoljeno jedan stranac i eventualno jedan naturalizovan. Možda nekom pomogne..."Lefteris" Subotić nije, on je igrao za Olimpiju i Aris. A strance je Aris menjao svake godine ili svake druge.da napisem koji je igrac ili da jos cekamo?
March 10Mar 10 16 minutes ago, bradilko said:da napisem koji je igrac ili da jos cekamo?Možeš dati neki hint o tom igraču...Takav je običaj, Naravno, ako hoćeš...Evo ti pravila koja su postavljena za Pogodi košarkaša od strane postavljača topica: Pravila:Ko pogodi, zadaje novi zadatak. Postavlja sliku gde se vide klubovi u kojima je igrac kog je zadao igraoMoze da se sece pocetak/kraj karijere ako je previse ocigledno, da bude zanimljivije i teze za pogoditi. Kad se sece, to se i naglasi. Isto tako moze i da se preskraba/obrise neki od timova za koje je igrao, iz istog ciljaTipa fali prvi/zadnji klub, ili je selektovana samo inostrana karijera, itd.Hintovi mogu odmah po postavljanju zadatka, a mogu i posle ako niko ne pogodi u dogledno vreme, da se igra ubrza Edited March 10Mar 10 by alkibijad
March 10Mar 10 14 minutes ago, Moonwalker said:Srecko Jaric?Nije, Srećko je igrao za Radnički najveći deo karijere, koliko se sećam...
March 10Mar 10 3 minutes ago, sasha said:Jel onaj Rus Mišunov?Sticajem okolnosti sam tih godina bio dosta u oblasti ŠibenikaBravo, proverio sam. Mama Grkinja iz Jugoslavije, tata Rus.Ako hoćeš postavi ili čekaj postavljača za aminovanje...
March 10Mar 10 Ubacujem umesto svog zadatka Cashov zadatak postavljen na prethodnoj strani.Cash:Jednom sam bio pogodio pa nisam postavio evo sad:1996-1999 Union Olimpija1999-2002 Macabi tel Aviv2002-2004 Panathinakos2004-2005 Dinamo Moskva Edited March 10Mar 10 by alkibijad
March 10Mar 10 2 minutes ago, alkibijad said:Ubacujem umesto svog zadatka Cashov zadatak postavljen na prethodnoj strani.Cash:Jednom sam bio pogodio pa nisam postavio evo sad:1996-1999 Union Olimpija1999-2002 Macabi tel Aviv2002-2004 Panathinakos2004-2005 Dinamo MoskvaArriel McDonald
March 10Mar 10 1 minute ago, kralj said:Mišunov i Benaček, ovo je skrivena kamera. "Međunarodna situacija se intenzivira"...kaže svaki put onaj sveštenik u mađarskom filmu Krunski svedok kad ga zbog prirode posle smeste u zatvor usled nekih međunarodnih gibanja...