April 25Apr 25 53 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Gica1 minute ago, MocaVukotic said:Nikolica Kao što rekoh
April 25Apr 25 Diego Alonso, urugvajska rezerva? Mislim da je bio iza Carewa i Sancheza, a pre Miste, nakon sto su otisli Lopez i Ilie Edited April 25Apr 25 by Ratamahatta
April 25Apr 25 Čujem da je sad trener. Ima uglađenu frizuru, pravi gospodin. Neuobičajena staza za jednog napadača iz Urugvaja
April 25Apr 25 Uvek sam brkao ovog i onog Ivana Alonsa iz Alavesa, isto bio rezervni spic. A bila su i 2 Xiscoa, jedan u Valensiji, a drugi je bio zajeban ako ti padne neki Deportivo Edited April 25Apr 25 by Ratamahatta
April 25Apr 25 Jebote izrudario sam nekakvog Federika Kosata u mozgu i ponadao se, kad ono nije ovaj gari
April 25Apr 25 Kosato nije, on je bio rezerva. Korini je bio onaj sedi sto je pucao penale, a Koradi je bio kolega ovom sa slike u spicu, posle je igrao za SitiDana i Lana su bili branici + Legrotalje i ne secam se ko jos. Eriberto i Manfredini po krilima, Perota je bio parnjak Koriniju u sredini a celavi Lupateli gosa. Majele je isto bio rezervni krilo/spic, ali je poginuo u saobracajci tokom sezoneVolo sam da gledam one derbije protiv Verone s Kamenorezijem, Djilardinom, Odom, Frejom, Mucuom, Frikom, Salvetijem, Kasetijem, Adailtonom i Vincencom ItalijanomOvaj je duplo M Edited April 25Apr 25 by Ratamahatta