April 15Apr 15 1 minute ago, Ratamahatta said:Igro za Mec protiv Zvezde revans, bio dete. Ako se ne varam, iznudio je penal koji su dali za 2-1. Posle smo ih karali na penale, ali se ne secam da li je on puco, Jestro je masione secam se da li je sutirao na toj tekmi ali je bio strasan penaldzija posle.
April 15Apr 15 4 minutes ago, Ratamahatta said:Pogodio bih da je zabar i da si trenerku isekoPoznat mi cojk, al treba jos hintova ne mogu da se setim na keca
April 15Apr 15 jedan od onih kompletnih napadaca, brz, snazan, dobar u skoku, podjednako dobar sut i levom i desnom, dobra tehnika...
April 15Apr 15 Jaooo znam, to je onaj lik sto je nabo nekog mislim iz Milana u tunelu pa bio suspendovanZa Redjinu je igro na poziciji buzdovanaNije Luidji Sala, jebote opet ne mogu da se setim kao Nevlanda sinoc Edited April 15Apr 15 by Ratamahatta
April 15Apr 15 1 minute ago, Ratamahatta said:Nesudjeni osvajac kupa UEFA i ni kriv ni duzan osvajac Premijer Lige
April 15Apr 15 2005Ne znam zasto je stari grb, tad je vec aktuelan bio noviU pola sezone je stigao iz bivseg kluba koji je prodao njega i drugog najvaznijeg igraca tog tima. I onda na prolece iskidali jos bolje beznji dvojice Edited April 15Apr 15 by Ratamahatta