April 14Apr 14 Karlos Alberto, strelac u finalu LS 2004. Posle bio malo u Verderu, pa sa ostalim portugezerima u Dinamo Moskvi nesto kratko i nikad vise nisam cuo za njega
April 14Apr 14 Onopko kad je igrao na WC 2002 izgledao kao razredni ostatku ekipe Ovo je mislim Ali Karimi? Isto Iranac u Bajernu, posle Hashemiana i Ali DaeiaLici na pevaca Creeda Edited April 14Apr 14 by Ratamahatta
April 14Apr 14 Author Kosovski? Mislim da je on nosio devetku. Ovo je čuveno polufinale protiv Bajerna 1999. godine.
April 14Apr 14 Jeste, on je. Upravo krenuo taj hint da pisem. Mislim da je i dao jedan od golova u onoj prvoj tekmi sto je Bajern smanjio s 3-1 na 3-3On i Sovkovski su ostali do penzije, Luznji, Kaladze, Seva i Rebrov su se unovcili
April 14Apr 14 Author 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ovaj bio treći u napadu pored Ševčenka i RebrovaMislim da je bio veznjak, igrao po levoj strani, ali najofanzivniji svakako uz Ševčenka i Rebrova. Poslednje zlatno doba Dinamo Kijeva i labudova pesma Lobanovskog.